Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Start joc în grupele principale ale Ligii Campionilor. Cum gestionează CSM problemele mari de lot: "Trebuie să inventăm ceva!"

Start joc în grupele principale ale Ligii Campionilor. Cum gestionează CSM problemele mari de lot: "Trebuie să inventăm ceva!"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti joacă sâmbătă în debutul grupelor principale ale Ligii Campionilor, cu Gyor, în direct la Telekom Sport, de la 20:30.

CSM Bucureşti revine în Liga Campionilor după nouă săptămâni de la la ultimul meci disputat. Are de apărat locul trei câştigat sezonul trecut în cea mai tare competiţie din lume la nivel de club. "Meciurile din sferturi sunt cele mai importante", anunţa Dragan Djukic după ultimul meci jucat de CSM în Liga Naţională. 

Bucureştencele au plecat spre Gyor cu obiectivul de a învinge deţinătoarea trofeului fără Neagu şi fără Kurtovic. 

"Fără orice jucătoare este foarte dificil, mai ales fără Amanda Kurtovic şi Cristina Neagu, care erau unele dintre cele mai bune din echipa noastră. Am lucrat de la început cu ele fiecare schemă în apărare şi în defensivă, iar absenţa lor face totul dificil. Avem însă nevoie să inventăm ceva, să schimbăm lucurrule şi să ne adaptăm acestei situaţii",  a declarat Mehmedovic pentru Telekom Sport la plecarea spre Ungaria. 

În ultimele cinci meciuri directe, CSM a învins-o o singură dată pe Gyor, în grupele principale de anul trecut, dar pe teren propriu.

"Nu am avut prea multe zile să ne antrenăm aşa că încă suntem în perioada în care îmbunătăţim şi sunt convinsă că putem să creştem mai mult. Însă este ceva ce este necesar să facem", a mai spus Mehmedovic. 

Gyor - CSM Bucureşti se joacă sâmbătă, ora 20:30, în direct pe Telekom Sport 1. 

 

 

Afla mai multe despre: csmgyorliga campionilor 

viewscnt
Articole similare