Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Starul lui Chelsea a făcut publice imaginile cu hoţii care i-au spart casa! Bunurile furate pe care fotbalistul încearcă să le recupereze

Starul lui Chelsea a făcut publice imaginile cu hoţii care i-au spart casa! Bunurile furate pe care fotbalistul încearcă să le recupereze

Chelsea

Comentarii

Casa lui Reece James a fost spartă, iar fundaşul campioanei Europei a făcut publice imaginile pe site-urile de socializare.

În video se vede cum 4 persoane au furat seiful fotbalistului. Fundaşul englez a cerut ajutorul celor care pot ajuta cu indicii după ce vizionează clipul. În seif nu se aflau bani, ci doar două medalii. Cea câştigată după succesul din Champions League, iar alta, după finala EURO 2020. 

Mai mult decât atât, hoţii pot să fie mai uşor de prins, în cazul în care vor încerca să valorifice medaliile furate. Nimeni nu era în casă la momentul jafului, iar fundaşul dreapta susţine că hoţii au încărcat seiful într-o maşină şi s-au făcut nevăzuţi. 

”Aceste medalii au fost câştigate reprezentând Chelsea şi Anglia, performanţe care nu îmi pot fi luate niciodată!”

”Au reuşit să ridice împreună şi să ducă în maşină un seif greu, care conţinea câteva lucruri personale. Eu niciodată nu îmi ţin bijuterii în casă, aşa că tot ce se afla în seif erau o medalie de câştigare a Champions League, o medalie pentru câştigarea Supercupei şi una de la finala Euro 2020.

Aceste medalii au fost câştigate reprezentând Chelsea şi Anglia, performanţe care nu îmi pot fi luate niciodată, chiar dacă le am sau nu le am în mod fizic.

Totuşi, fac apel la toţi fanii mei de la Chelsea şi de la naţională să ajute la identificarea şi pedepsirea acestor indivizi de speţă joasă, care niciodată nu vor putea să doarmă liniştiţi, pentru că probele împotriva lor se cam adună.

Poliţia, managerii mei şi Chelsea mă susţin pentru că avem nişte piste ferme asupra identităţii spărgătorilor. Ne apropiem de ei”, a scris James, pe Instagram. 

Afla mai multe despre: chelsea-james-premier league 

viewscnt
Articole similare