Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Starul lui Chelsea este acuzat de viol! Fotbalistul a chemat o femeie la el acasă: "A fost arestat"

Starul lui Chelsea este acuzat de viol! Fotbalistul a chemat o femeie la el acasă: "A fost arestat"

Premier League

Comentarii

Atacantul Callum-Hudson Odoi, legitimat la Chelsea Londra, plasat în arest în noaptea de sâmbătă spre duminică şi apoi eliberat pe cauţiune, este acuzat de viol de o femeie şi va răspunde în faţa justiţiei la jumătatea lunii iunie, relatează AFP.

La domiciliul fotbalistului au fost chemate de femeia care îl acuză pe jucător poliţia şi o ambulanţă, în urmă cu o noapte.

“Atunci când a venit salvarea, o femeie a afirmat că a fost violată. Ea a fost dusă la spital. Un bărbat a fost arestat, fiind suspectat de viol. El a fost eliberat pe cauţiune, dar va fi chemat să răspundă acuzaţiilor la jumătatea lunii iunie”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, potrivit Daily Mail.

Presa engleză scrie că Hudson-Odoi a cunoscut-o pe femeie pe internet şi, încălcând protocolul de distanţare socială recomandat de guvern, el a trimis o maşină pentru a o lua pe femeie şi a o aduce la casa lui.

Hudson-Odoi a fost primul jucător din Premier League testat pozitiv cu coronavirus, în luna martie. El s-a vindecat total de atunci.

Afla mai multe despre: hudson odoi viol 

viewscnt
Articole similare