Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Starurile spaniolilor ne ameninţă: "Câştigăm ambele meciuri rămase!" Naţionala va avea viaţă grea în Spania

Starurile spaniolilor ne ameninţă: "Câştigăm ambele meciuri rămase!" Naţionala va avea viaţă grea în Spania

Echipa națională

Comentarii

Rodri şi Saul, foşti coechipieri la Atletico Madrid şi echipieri actualemente ai naţionalei Spaniei au subliniat importanţa meciurilor contra Maltei şi României, ultimele două din preliminariile Euro 2020 pentru La Roja.

Internaţionalul spaniol Rodri Hernandez de la Manchester City a declarat într-o conferinţă de presă că La Roja vrea să câştige atât meciul cu Malta, cât şi cel contra României: "Vom trata ambele partide cu maximă seriozitate şi vom încerca să urmăm ca atare, toate sfaturile lui Mister (n.r Roberto Moreno). Ne dorim să terminăm grupa neînvinşi şi să o câştigăm" a subliniat starul din Premier League, fost jucător la Atletico Madrid.

Spania primeşte vizita României pe 18 noiembrie în ultimul meci al grupei F. În cazul în care naţionala României câştigă împotriva Suediei partida de vineri, are nevoie de un rezultat pozitiv în partida contra La Roja pentru a obţinele biletele spre Euro 2020.  Va fi pentru prima oară când super jucătorii iberici vor evolua într-o partidă oficială pe Wanda Metropolitano.

Saul Niguez, de la Atletico Madrid a anunţat şi el că meciul contra României va fi unul special: "Să joc pe acest stadion în tricoul echipei naţionale este ceva unic. Pentru orice fotbalist al lui Atletico Madrid, care evoluează aici, pe acest gazon, şi pentru naţională este un vis. Voi da totul în meciul cu România!" a ameninţat şi starul "colchonerilor"

Afla mai multe despre: saulrodrispaniaromânia 

viewscnt
Articole similare