Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steaua a câştigat, dar Daniel Opriţa poate pleca: ”Mă bucur”. Chipirliu, omul momentului pentru ”militari”. ”Ne-am mobilat apartamentul cu golurile lui”

Steaua a câştigat, dar Daniel Opriţa poate pleca: ”Mă bucur”. Chipirliu, omul momentului pentru ”militari”. ”Ne-am mobilat apartamentul cu golurile lui”

Steaua

Comentarii

Antrenorul celor de la Steaua, Daniel Opriţa (42 de ani), a tras concluziile după victoria cu Csikszereda şi a abordat posibilitatea unei plecări de la clubul roş-albastru.

Steaua a învins-o, pe teren propriu, pe AFK Csikszereda, cu scorul de 1-0, în etapa a 13 a Ligii 2.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Bogdan Chipirliu, în minutul 78.

În clasament, Steaua este pe 7, cu 19 puncte, iar echipa din Harghita pe 14, cu 16 puncte.

Opriţa: ”Mă bucur dacă se interesează de mine”

La finalul meciului, Daniel Opriţa a vorbit despre posibila sa plecare la Chindia Târgovişte, echipă care are drept de promovare în Superligă, dar are o situaţie financiară complicată.

”Nu ştiu, nu am discutat. Mă bucur dacă se interesează de mine. E normal, oricine se bucură când e interesant pentru alte cluburi.

Eu am contract aici până la vară cel puţin. Vom vedea ce se întâmplă şi până în iarnă, mai avem câteva meciuri. Probabil vom trage linie şi vom vedea ce se întâmplă.

Nu ştiu ce va fi mai departe. Vom vedea. E normal ca la jumătatea sezonului să facem o analiză şi să vedem ce va fi”, a declarat Opriţa.

Chindia ocupă locul 10 în campionat, la trei puncte de primele şase locuri, dar există probleme cu plata salariilor către jucători.

”Chipirliu e un jucător indispensabil”

Cât despre meciul în sine, victoria Stelei contra lui Csikszereda, Daniel Opriţa a precizat următoarele:

”Erau importante cele 3 puncte, victoria e meritată. Era păcat să nu câştigăm, la cum s-au desfăşurat lucrurile. E greu când nu marchezi la primele ocazii.

Altfel era jocul, se deschideau şi ei. Eu sunt bucuros, îmi felicit elevii. Zic că am făcut un meci bun, e al treilea meci la rând în care nu primim gol.

Au fost multe schimbări în echipă. Formaţiile care au mers pe omogenitate, Corvinul, Şelimbăr sau Slobozia merg bine. Aşa am fost şi noi anul trecut. Contează grupul, vestiarul. Am avut şi ghinion în anumite meciuri.

Chipirliu e un jucător indispensabil la momentul acesta. Sâmbătă are botezul copilului, trebuie să mergem toţi. Vorba unui secund, ne-am mobilat apartamentul cu golurile lui.

Nu ştiu dacă pică bine pauza naţionalei. Băieţii sunt conştienţi că fiecare meci trebuie tratat ca o finală de acum”, a adăugat Opriţa, într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: steaualiga 2daniel opritachindia 

viewscnt
Articole similare