Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steaua a semnat un parteneriat cu o companie puternică. Ogăraru: ”Este o premieră în istoria clubului”

Steaua a semnat un parteneriat cu o companie puternică. Ogăraru: ”Este o premieră în istoria clubului”galerie foto

Steaua

Comentarii

Steaua a anunţat astăzi un nou parteneriat, al treilea de la promovarea în Liga 2, despre care George Ogăraru spune că reprezintă o premieră în istoria Stelei.

Steaua continuă să atragă sponsori. Echipa din Ghencea a prezentat astăzi oficial al treilea sponsor al echipei. Este vorba despre o companie de transport, una dintre cele mai mari din România.

Noul sponsor al Stelei va finanţa în principal activitatea de la Academia Stelei, însă va contribui şi la bugetul echipei mari. De asemenea, va plăti pentru echipamentele de joc folosite de juniorii Stelei.

Steaua a semnat un nou parteneriat. Ogăraru: ”Este o premieră în istoria clubului”

George Ogăraru, coordonatorul centrului de copii şi juniori, a anunţat că firma de transport International Alexander Holding va fi în următorii 2 ani partenerul Academiei Stelei.

Compania va contribui cu bani, dar va susţine şi cheltuielile pentru echipamentele echipelor de juniori. Numele noului sponsor va apărea pe pieptul tricourilor echipelor de la Academia Steaua, dar şi pe mâneca echipamentelor de la seniori.

Ogăraru susţine că un parteneriat pentru academia clubului este o premieră în istoria clubului din Ghencea şi susţine că este al doilea cel mai mare contract de acest fel, din România, după cel încheiat de Academia Gică Hagi.

”Astăzi este o premieră în istoria Stelei, iar eu sunt mândru de ceea ce urmează să vă prezint. După cum bine ştiţi, am crescut la centrul de copii şi juniori al Stelei, de la vârstă de 9 ani, încă de dinainte de Revoluţie. Steaua a fost primul club la care am dat cu piciorul în minge şi singurul club la care am fost legitimat ca junior.

Astăzi trecem la un nivel de dezvoltare. Cu această ocazie vă prezint sponsorul principal al Academiei Steaua, pentru cel puţin 2 ani de aici încolo. International Alexander Holding este o companie cu acţionariat 100% românesc, ce-şi desfăşoară activitatea în sectorul de transport, logistică, producţie şi real state.

Pe terenul României este numărul 1 şi a fost premiat în 4 ani consecutiv. Ţin să menţionez că, pe lângă faptul că este o premieră, acest parteneriat este cu atât mai important cu cât International Alexander va asigura echipamentul de joc pentru toate grupele de copii şi juniori, suport pentru perfecţionarea antrenorilor noştri la o academie renumită din străinătate, suport pentru organizarea turneului internaţional Cupa Steaua, de anul viitor şi a evenimentului Premiile Academiei Steaua.

Suma acestei sponsorizări este confidenţială, însă ceea ce vă pot spune este că acest parteneriat este, după cel al Academiei Hagi, al doilea cel mai mare contract de sponsorizare pentru o academie din România”, a declarat George Ogăraru.

Este cel de-al treilea contract de sponsorizare încheiat de Steaua după promovarea, după cele cu Get's Bet şi cu Porotherm. Compania International Alexander este sponsor şi la UTA Arad, unde plăteşte 200.000 de euro pe sezon.

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare