Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Steaua n-a trecut de jumătatea terenului în repriza a doua!” Marius Croitoru şi-a taxat elevii la finalul meciului: ”Suntem încă naivi!”

”Steaua n-a trecut de jumătatea terenului în repriza a doua!” Marius Croitoru şi-a taxat elevii la finalul meciului: ”Suntem încă naivi!”

FC Botoșani

Comentarii

FCSB a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FC Botoşani, în etapa a XVI-a a Ligii I. Fundaşul sârb al oaspeţilor, Bogdan Planici, a fost eliminat, în minutul 63.

Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul Botoşaniului, a comentat înfrângerea echipei sale, scor 0-2, cu FCSB.

”Încă suntem naivi şi suferim din această cauză. Luăm goluri din nimic! Steaua în a doua repriză nici n-a trecut jumătatea terenului. Dar asta este, ei au o echipă mare, cu fotbalişti foarte buni, iar eu iau gol aproape din corner”, a afirmat Croitoru la Telekom Sport.

Marius Croitoru a fost impresionat de unii dintre fotbaliştii vicecampioanei României şi a declarat că aceştia ar trebui să facă parte constant din lotul României: ”Panţîru, Creţu şi Coman n-ar trebui să lipsească de la echipa naţională! Merită să joace meci de meci”.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul 5, cu 27 de puncte, după CFR Cluj, 30 de puncte, FC Viitorul, 29 de puncte, Astra Giurgiu şi CSU Craiova, ambele cu câte 28 de puncte. FC Botoşani rămâne pe locul 7, cu 22 de puncte.

Afla mai multe despre: fc botoşanimarius croitoru 

viewscnt
Articole similare