Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştefan Gadola, acţionar CFR: "Este groaznic! Este groaznic ce s-a intamplat. Dan Petrescu l-ar fi batut pe arbitru!"

Ştefan Gadola, acţionar CFR: "Este groaznic! Este groaznic ce s-a intamplat. Dan Petrescu l-ar fi batut pe arbitru!"

Fotbal

Comentarii

"M-am uitat de multe ori la fazele discutate. Este incredibil ce s-a putut întâmpla. Este de neconceput."

Ştefan Gadola, unul dintre acţionarii CFR-ului a vorbit despre finalul de meci din Elveţia, final în care arbitrul francez a greşit grav şi a calificat-o pe Young Boys mai departe.

"Este groaznic! Este groaznic ce s-a întâmplat. Dacă vreţi să fiu drastic, dacă fotbaliştii elveţieni erau sportivi, trebuiau să iasă de pe teren! Aşa cum au făcut turcii de la Basaksehir. Nu poţi să dai 11 metri la o fază din 6 metri pentru că portarul iese şi îl atinge pe adversar. Ce voia să facă portarul? Nu are voie să ridice mâna?

M-am uitat de multe ori la fazele discutate. Este incredibil ce s-a putut întâmpla. Este de neconceput. Sunt şi dezamăgit pentru că am auzit multe opinii ale unor specialişti români care au spus că ar fi putut fi 11 metri. Nu suntem corecţi. Am fost mult mai buni, am luptat, băieţii au fost fantastici. Este incredibil că apoi s-a dat 11 metri şi l-a dat şi pe portar afară... Vă daţi seama că e dureros." a declarat pentru Pro X acţionarul de la CFR.

Despre meciul dintre CFR şi FCSB din Liga 1, Gadola a spus: "Am multă încredere în staff, în Edi Iordănescu. Sunt hotărâţi şi se motivează şi vor să îi motiveze şi pe jucători. Urmează 3 meciuri foarte importante. O să vedeţi, băieţii vor juca. Sunt convins de asta. Au fost foarte demoralizaţi, dar am discutat cu unii dintre ei şi mergem înainte. Sunt sportivi, sunt puternici şi mergem înainte! Îi motivăm şi vrem să luptăm în continuare. Vrem să luăm titlul în campionat.

Trebuie să arătăm că suntem o echipă, arătăm că ştim şi mergem înainte! Uitam ce a fost ca să mergem mai departe. Până duminică, băieţii o să fie motivaţi să facă un meci frumos şi bun şi să câştige."

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare