Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stefan Nikolic l-a sunat pe străinul transferat de Dan Petrescu! "Nu te duce, echipa nu are bani". Fostul atacant de la FCSB s-a băgat peste mutarea "Bursucului"

Stefan Nikolic l-a sunat pe străinul transferat de Dan Petrescu! "Nu te duce, echipa nu are bani". Fostul atacant de la FCSB s-a băgat peste mutarea "Bursucului"

Fotbal intern

Comentarii

Un fotbalist străin a povestit cum a fost atras de posibilitatea de a lucra sub comanda lui Dan Petrescu, dar şi cum a ajuns să spună acum, după câţiva ani, că a "făcut o greşeală mare".

Stefan Nikolic l-a sunat de urgenţă pe străinul transferat de Dan Petrescu! "Nu te duce, echipa nu are bani"

Înainte de a monopoliza fotbalul românesc cu CFR Cluj, Dan Petrescu a condus-o pentru o lună pe ASA Târgu Mureş, între iunie-iulie 2015, cu care a cucerit Supercupa României, ca mai apoi să plece în China, Jiangsu Suning. 

"Bursucul" a plecat la fix, în condiţiile în care clubul a dispărut la scurt timp, după ce a fost aproape de a câştiga titlul în România. Totuşi, Dan Petrescu i-a lăsat în urmă pe fotbaliştii pe care i-a convins să semneze cu ASA Târgu Mureş. 

Printre ei se numără şi fundaşul central Sasa Balic, acum în vârstă de 32 de ani, care e legitimat la Korona Kielce. Jucătorul din Muntenegru şi-a adus aminte cum a fost păgubit la ASA Târgu Mureş, unde a stat doar până în 2016. 

Convins de Dan Petrescu să semneze cu ardelenii, Sasa Balic a primit un telefon de la fostul atacant al FCSB, Stefan Nikolic, care i-a transmis că la ASA Târgu Mureş sunt probleme financiare. 

"După cum spuneam, Petrescu ne-a convins (n.r. - pe el şi pe Pawel Golanski). Venirea sa în club a fost o mişcare pur de marketing, menită să-i convingă pe jucători să semneze contracte. Magia lui funcţiona. Când un astfel de personaj te cheamă, nu refuzi. Nici eu nu am refuzat. 

Mi-au dat un contract foarte bun şi mi-au cumpărat un bilet de avion spre Austria, unde echipa era în cantonament. În drum spre aeroport, m-a sunat prietenul Stefan Nikolić şi mi-a spus să nu merg acolo după comori, pentru că echipa nu are bani. Aşa că, la cel mai apropiat sens giratoriu, m-am întors şi am condus acasă", a declarat Sasa Balic pentru Weszlo.com.

Prins la mijloc, fundaşul din Muntenegru a semnat în cele din urmă şi a comis o greşeală mare, după cum recunoaşte. 

"Seara am primit un telefon de la directorul sportiv, m-a întrebat unde sunt. I-am răspuns că nu mă duc nicăieri pentru că echipa nu are bani. M-a asigurat că nu este adevărat şi suna convingător ce spunea, am semnat în sfârşit contractul. 

Din păcate, am făcut o greşeală mare. În total, am primit poate două salarii. Ani mai târziu, chiar am câştigat un dosar cu ei la FIFA, dar oricum nu mi-am recăpătat restul salariilor, pentru că clubul a declarat faliment", şi-a mai amintit fotbalistul convins de Dan Petrescu. 

Sasa Balic a fost transferat la CFR Cluj în 2017, în primul mandat al lui Dan Petrescu în Gruia, dar fundaşul central a stat sub o lună şi a plecat, din nou, din România. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujsasa balicasa targu murestransfer dan petrescu 

viewscnt
Articole similare