Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştefan Radu a refuzat o ofertă de la un club-gigant pentru a intra în istoria lui Lazio! Transferul căruia i-a spus pas

Ştefan Radu a refuzat o ofertă de la un club-gigant pentru a intra în istoria lui Lazio! Transferul căruia i-a spus pas

Stranieri

Comentarii

Stefan Radu (34 de ani) a devenit unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din istoria lui Lazio, clubul italian pentru care a adunat nu mai puţin de 402 meciuri, însă cariera fundaşului român putea avea o altă turnură dacă accepta o ofertă pe care a avut-o de la Juventus acum câţiva ani. Ştefan Radu joacă la Lazio din 2008, când a fost cedat de Dinamo la formaţia din "Cetatea Eternă".

Ştefan Radu a refuzat o ofertă de la Juventus şi a intrat definitiv în istoria lui Lazio: "A făcut o alegere bună!"

Din 2008 şi până în prezent, Ştefan Radu a avut mai multe oferte de a o părăsi pe Lazio, clubul italian care l-a cumpărat de la Dinamo în urmă cu 13 ani. Una dintre echipele care l-au vrut pe Radu a fost Juventus, în urmă cu mai mulţi ani. "Bătrâna Doamnă" a fost dispusă să-l cumpere pe fundaşul român de la Lazio, însă acesta a preferat să continue pe Olimpico.

Genoa e o altă echipă care l-a dorit pe Ştefan Radu. "A rezistat acolo cu Lotito (n. red - Claudio Lotito, preşedintele lui Lazio). Jos pălăria pentru el. A fost mereu serios, a suferit multe accidentări, nu putea juca, reintra. A revenit, a demonstrat mereu. Norocul lui a fost că a avut în ultima perioadă un antrenor ca Inzaghi, cu care a fost coleg şi l-a ajutat mult. Eu zic că Ştefan Radu merită tot respectul şi a câştigat respectul în Italia, mai ales la Lazio. Ştiu că deja se discuta să mai facă un an de contract cu el, apoi cred că va rămâne în club", a declarat Rossi, la Look Sport LIVE.

"A avut oferte de a merge la alte echipe, l-a dorit Genoa, dar şi echipe mai mari. Mi se pare că era în discuţie cu Juventus, cu ani în urmă, dar nu s-a concretizat. În ultima perioadă a avut oferte din Serie A, dar a preferat să rămână la Lazio şi a făcut o alegere bună. Demonstrează că a ajuns pe merit unde a ajuns. E greu să stai atâţia ani la o echipă în Italia. Nu sunt multe exemple: Totti, Del Piero, Maldini", a mai spus Rossi.

Din momentul transferului său pe Olimpico şi până acum, Ştefan Radu a strâns 402 partide, timp în care a marcat de opt ori şi a livrat 20 de pase de gol. Fundaşul român a câştigat şase trofee în tricoul lazialilor, trei Cupe ale Italiei şi trei Supercupe ale Italiei.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ştefan Radu în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: stefan raduofertajuventuslazio 

viewscnt
Articole similare