Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steliano Filip a fost "ALL IN" şi a pierdut! Decizia dură luată de Hajduk Split după jocul de poker la care a luat parte şi fundaşul român

Steliano Filip a fost "ALL IN" şi a pierdut! Decizia dură luată de Hajduk Split după jocul de poker la care a luat parte şi fundaşul romângalerie foto

Stranieri

Comentarii

Aventura lui Steliano Filp în Croaţia este pe punctul de a se încheia, în urma scandalului în care a fost implicat la finalul lui 2018, înainte de derby-ul Dinamo Zagreb - Hajduk, scor 1-0.

Cu câteva zile înainte de meci, imagini compromiţătoare cu fostul dinamovist şi alţi doi colegi, Stipe Vucur şi Andre Fomitschow, au ajuns în presă. Cei trei s-au filmat în timpul unei partide de poker, fiind într-o evidentă stare de ebrietate.

Acum, oficialii lui Hajduk au luat decizia de a-l trimite pe Steliano Filip la echipa secundă a clubului şi i-au transmis acestuia că e liber să-şi găsească o nouă echipă în pauza de iarnă.

Transferat de la Dinamo la Hajduk în urmă cu un an, pentru aproximativ 500.000 de euro, Steliano Filip a strâns doar 11 meciuri în tricoul echipei croate. În acest sezon fundaşul de 24 de ani jucase doar 4 meciuri ca titular, după care, începând cu luna octombrie, nici nu a mai prins lotul formaţiei din Split.



Dacă în cazul lui Steliano Filip decizia e una drastică, ceilalţi doi jucători implicaţi în scandal, austriacul Stipe Vucur şi germanul Andre Fomitschow, au scăpat şi vor rămâne în lotul primei echipe.

Afla mai multe despre: steliano filippokerhajduk 

viewscnt
Articole similare