Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steliano Filip critică arbitrajul după ce a fost eliminat în derby-ul cu FCSB! ”A văzut o ţară întreagă! Şi-a bătut joc!”

Steliano Filip critică arbitrajul după ce a fost eliminat în derby-ul cu FCSB! ”A văzut o ţară întreagă! Şi-a bătut joc!”

Dinamo București

Comentarii

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1.

Golurile au fost marcate de Keşeru ’26, Octavian Popescu ’42, Vinicius ‘45+2, Cordea ‘45+7, V. Gheorghe ’55 şi Grigore ’67 (autogol). În minutul 37, de la Dinamo a fost eliminat Steliano Filip pentru o intervenţie la Valentin Gheorghe. La finalul meciului, Steliano Filip a criticat decizia arbitrului de a-i acorda cartonaş roşu şi a spus că centralul şi-a bătut joc.

”A văzut o ţară întreagă! Şi-a bătut joc!”

”A văzut o ţară întreagă. Nu am venit aici să critic arbitrajul, nu cred că am făcut-o de multe ori în viaţă, dar sunt dezamăgit. Pentru că şi-a bătut joc, de familii, de suporterii ăştia minunaţi. Să zicem că dai galben pentru intenţie, dar e clar. Cred că cea mai bună soluţie pentru toată lumea e VAR-ul. 

E clar că îmi reproşez că mi-am lăsat coechipierii, îmi cer scuze pe această cale. Am stat pe teren pentru că am vrut să îl întreb, nu am fost să discut cu vreun alt jucător. Ştie toată lumea că este un arbitru arogant. N-a vrut să vorbească. Mi-a zis doar atât, ai trei minute, altfel opresc jocul. Mi s-a întâmplat şi la Mioveni. Nu am venit aici să dau în el, toţi greşim. 

Mă doare pentru că muncim, ştim ce situaţie grea e la echipă. Îmi doresc să pun umărul, dar din păcate aţi văzut în această seară. E mult spus că ne îndreptăm spre zona roşie. Băieţii care au venit sunt de valoare, ne vor ajuta foarte mult. E nevoie de puţină răbdare şi de pregătire. Am jucat cu o echipă de valoare, cu jucători buni, nu neg faptul că poate ne băteau şi în 11 contra 11. Dar rezultatul cred că era altul”, a spus Steliano Filip, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: dinamo-fcsb-steliano filip 

viewscnt
Articole similare