Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Steliano Filip i s-a plâns lui Contra că nu joacă la Hajduk: "Antrenorul mereu îi spune că e mulţumit". Ce sfat i-a dat selecţionerul

Steliano Filip i s-a plâns lui Contra că nu joacă la Hajduk: "Antrenorul mereu îi spune că e mulţumit". Ce sfat i-a dat selecţionerul

Echipa națională

Comentarii

Steliano Filip n-a prins niciun minut în dubla manşă cu FCSB, iar acum se gândeşte să plece de la Hajduk Split. Acelaşi lucru l-a sfătuit să facă şi selecţionerul Cosmin Contra.

"Sper ca ambele echipe să intre în grupele Europa League. A fost o calificare meritată a celor de la FCSB. În cea de-a doua repriză, au ieşit mai determinaţi să marcheze goluri şi îi felicit. Sper ca CFR şi Steaua să se califice în grupele Europa League. Steliano Filip mi-a zis că nu-şi explică de ce nu joacă. Antrenorul îi spune mereu că e mulţumit de el, dar acum să vedem dacă rămâne sau dacă pleacă. I-am şi spus. Dacă nu are meciuri în picioare, dacă nu-şi găseşte echipă, nu poate juca la echipa naţională" , a declarat selecţionerul Cosmin Contra.

FCSB a trecut de Hajduk Split şi s-a calificat în play-off-ul Europa League, unde va da peste Rapid Viena. În aceeaşi fază a competiţie, CFR Cluj o va întâlni pe Dudelange, din Luxemburg.

Afla mai multe despre: cosmin contrasteliano filiphajduk splitfcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare