Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştim cine va arbitra meciul dintre FCSB şi Craiova! Stelişti n-au pierdut niciun meci cu el în actualul sezon de Liga 1

Ştim cine va arbitra meciul dintre FCSB şi Craiova! Stelişti n-au pierdut niciun meci cu el în actualul sezon de Liga 1

Fotbal

Comentarii

Duminică seară în direct pe Telekom Sport de la ora 20:00, FCSB şi Craiova se vor duela în derby-ul rundei din Liga 1. Pentru această partidă Comisia Centrală a Arbitrilor a ales deja arbitrul care va conduce întâlnierea.

Marius Avram a fost ales de Kyros Vassaras pentru meciul de pe Arena Naţională din Bucureşti! Arbitrul de 39 de ani face parte astăzi din brigada lui Istvan Kovacs,  care are meci în “16-imile” Europa League. E adiţional la Dinamo Zagreb - Viktoria Plzen.
 
Conform GSP, Avram i-a mai condus de trei ori pe stelişti în actualul sezon de Liga 1 şi niciodată nu au pierdut! Au câştigat cu Gaz Metan 3-1, cu Poli Iaşi 2-1 şi cu Viitorul 2-0. În  total i-a fluierat de 34 de ori, 23 de victorii, 6 remize şi doar 5 înfrângeri, un procentaj excelent de puncte câştigate 73,5%! 
 
De partea cealaltă a fost delegat la două meciuri ale Universităţii. La victoria cu Voluntari 5-1 şi la înfrângerea surprinzătoare cu Dinamo 0-3! Pe olteni i-a mai arbitrat de 16 ori: 5 victorii, 5 remize şi 6 remize, adică 42% puncte câştigate.

Afla mai multe despre: marius avramdelegarecraiovasteauafcsbarbitraj 

viewscnt
Articole similare