Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce” Daniel Pancu nu are milă de antrenorii care merg la FCSB

„Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce” Daniel Pancu nu are milă de antrenorii care merg la FCSB

Superliga

Comentarii

FCSB a fost eliminată ruşinos din turul 2 preliminar al Conference League de Shakhter Karagandy, iar aseară a reuşit doar o remiză în meciul cu UTA Arad, scor 1-1.

Patronul Gigi Becali nu vrea să cedeze controlul la FCSB în ciuda erorilor care se petrec meci de meci.

Becali nu ascultă de nimeni şi chiar şi ieri a scos trei jucători în minutul 30!

Dinu Todoran a executat comenzile date de patron. Episodul de ieri a fost comentat şi de Daniel Pancu, care nu îi compatimeşte pe antrenorii care aleg să semneze cu FCSB, din cauza faptului că ei ştiu în ce se bagă când e vorba de Becali.

Fostul atacant al Rapidului a declarat că el nu ar lucra niciodată în astfel de condiţii. ”Eşti antrenor onorific la FCSB. Cunoşti de la bun început în ce condiţii te duci, semnezi. Un om acceptă să se ducă acolo, în condiţiile în care i se spune ce va face. Eu nu aş putea să merg acolo, în aceste condiţii. L-am cunoscut şi pe Vintilă, l-am cunoscut şi pe Todoran.

Aici, cineva trebuie să accepte. Poate să oferteze pe altcineva şi se duce. Se găsesc antrenori care acceptă. Cele trei schimbări cu Uta putem să spunem că au fost inspirate, pentru că nu s-a pierdut meciul”, a declarat Daniel Pancu la Look Sport Live.

După remiza de ieri, FCSB ocupă locul 4, cu cinci puncte, după CFR Cluj, nouă puncte, Rapid şi FC Botoşani, cu câte şapte puncte.

Ce a spus Dinu Todoran după meci:

"Venim după o deplasare lungă, după ce am jucat 120 de minute, dar dorinţă au avut. Jucătorii au vrut să câştigăm astăzi. Aţi mai pus întrebarea asta, nu aţi obosit? Orice jucător trebuie să fie pregătit, joacă o repriză, joacă tot meciul, trebuie să fie pregătit. Am nişte jucători de caracter. Am zis-o de data trecută: din prima zi mi-aţi cerut demisia, altceva?

Am început cu un rezultat de egalitate la Botoşani, unde am dominat tot meciul. Am avut un meci foarte bun cu Universitatea Craiova, apoi Conference League, unde am avut un rezultat ruşinos. Îmi pare rău de suporteri, au tot dreptul să ne conteste. Apoi a venit meciul de astăzi. Moruţan? Domnul Becali ştie toate aceste aspecte, eu atât timp cât îl am la echipă, spun că e un jucător de calitate”

Yesilova l-a făcut praf pe Giovanni Becali: „A băut prea mult sau e prea bătrân!”

UTA este pe locul 6, tot cu cinci puncte, după Farul Constanţa.

Afla mai multe despre: fcsbdinu todorandaniel pancugigi becali 

viewscnt
Articole similare