Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stoican, mesaj pentru Petrescu: "Sunt dezgustat!" | Avertisment pentru FCSB: "Milion la sută o să ne dăm viaţa cu ei! Să nu vină în vacanţă"

Stoican, mesaj pentru Petrescu: "Sunt dezgustat!" | Avertisment pentru FCSB: "Milion la sută o să ne dăm viaţa cu ei! Să nu vină în vacanţă"

FCSB

Comentarii

Flavius Stoican e deranjat de declaraţiile celor de la CFR Cluj, care-i acuză pe ieşeni că au avut o altă atitudine în meciul cu ei şi că vor juca altfel în partida de luni, cu FCSB

"Ştiu foarte bine declaraţiile celor de la CFR la adresa echipe mele. În toată cariera mea de antrenor am dovedit că sunt un om corect, care nu-şi bate joc de meserie şi care nu face jocurile nimănui. Sunt sătul de tot felul de declaraţii cu tentă răutăcioasă. Sunt dezgustat de ce au spus cei de la CFR, ca să nu spun mai mult. Eu îmi văd de echipa mea, nu bag în seamă toate declaraţiile răutăcioase care chiar nu-şi au rostul!

Am demonstrat în cele două meciuri din sezonul regulat că am fost o nucă tare pentru cei de la Steaua. Le-am luat 4 din cele şase puncte puse în joc. Sau atunci am jucat altfel cu ei şi acum vom juca într-un alt fel?! Să ne mai amintim şi meciul tur de la Bucureşti, când 70 de minute am jucat de la egal la egal cu ei! Dacă Budescu nu avea acea execuţie fabuloasă, sunt sigur că nu plecam învinşi de la Bucureşti", spune Stoican într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Acesta are şi un mesaj clar pentru stelişti: "Milion la sută o să ne dăm viaţa cu Steaua! Lumea nu ne dădea şanse nici cu CFR şi iată că am luat un punct. Sper să nu ne dea şanse nici acum şi vom încerca să producem surpriza etapei. Steliştii trebuie să ştie un singur lucru: că nu vor veni în vacanţă în patria lui Ştefan cel Mare! Vor avea viaţă grea de tot cu noi".

Afla mai multe despre: stoicaniasicfrsteauamesajdeclaratiireplicascandalliga 1 

viewscnt
Articole similare