Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stoican vrea să rupă blestemul în direct la Telekom Sport | Tehnicianul nu l-a bătut niciodată pe Devis Mangia în Liga 1!

Stoican vrea să rupă blestemul în direct la Telekom Sport | Tehnicianul nu l-a bătut niciodată pe Devis Mangia în Liga 1!

CSM Poli Iași

Comentarii

Prima rundă din 2018-2019 se va încheia cu duelul studenţesc dintre Universitatea Craiova şi Poli Iaşi, două formaţii care au impresionat în stagiunea precedentă atât prin rezultate, cât şi prin jocul prestat.

“Încercăm să fim mai buni ca anul trecut. Acum ne batem de la egal la egal cu oricare dintre contracandidatele la play-off. Nu mă plâng, nu va fi uşor, dar sunt convins că o să facem lucruri frumoase. Important este să avem încredere. Răbdare şi avem toate şansele de a face un campionat reuşit.

Am încredere în toţi cei vechi cu care am reuşit performanţele de anul trecut şi toţi cei care au venit şi vor veni. Îi consider ca şi copiii mei, pe cei mai apropiaţi de vârstă ca şi fraţii mei. Trebuie să facem totul ca să ne autodepăşim, aşa cum au făcut-o anul trecut Qaka, Platini sau Jo, care nu aveau nume sonore când au venit.

Acelaşi lucru îl aştept de la cei de acum. Sunt convins că noii veniţi o să-şi dea toată silinţa să intre în grup, în familia pe care am făcut-o aici”, a declarat Stoican înaintea meciului de azi.

Căpitanul echipei, Andrei Cristea a făcut apel la răbdare: “Suntem într-o nouă reconstrucţie, au venit foarte mulţi jucători noi. Cei vechi încercăm să-i integrăm repede, să creăm o echipă”, iar Laurenţiu Rus a declarat: “Nu s-au format încă foarte bine legăturile, trebuie să avem puţină răbdare, să-i adaptăm pe toţi, să formăm familia care a fost anul trecut la Iaşi”.

Afla mai multe despre: flavius stoicanandrei cristeaiasicraiova 

viewscnt
Articole similare