Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stoichiţă a dat toate detaliile despre problema cetăţeniei lui Postolachi. Cât de aproape este FRF de a pune mâna pe jucătorul lui PSG

Stoichiţă a dat toate detaliile despre problema cetăţeniei lui Postolachi. Cât de aproape este FRF de a pune mâna pe jucătorul lui PSG

Echipa națională

Comentarii

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat că federaţia speră să rezolve până în toamnă problema acordării cetăţeniei române atacantului celor de la PSG, Virgiliu Postolachi.

"Pe Virgil Postolachi îl monitorizăm din luna septembrie a anului trecut. Geolgău l-a tot urmărit la echipa a doua de la PSG, ştim de el de mult timp. Problema este cu obţinerea cetăţeniei, noi încercăm să facem tot ce ţine de noi să-i obţinem cetăţenia română acestui băiat.

Sunt implicaţi de multă vreme toţi factorii care se pricep la treaba asta şi sperăm ca toamna asta să reuşim să punem la punct toate lucrurile. El şi-a manifestat dorinţa de a juca pentru România şi acesta este cel mai bun lucru. Bunicii lui au fost cetăţeni români şi îndeplineşte din punct de vedere juridic, legal, toate cerinţele pentru a obţine cetăţenia română", a declarat Stoichiţă, la Pro X.

Postolachi, în vârstă de 18 ani, are naţionalitate moldoveană şi franceză. El a marcat, luni, golul prin care Paris Saint-Germain a învins-o, cu scorul de 3-2, pe Atletico Madrid, într-un amical din cadrul International Champions Cup, disputat la Kallang.

Afla mai multe despre: postolachipsgmihai stoichitafrfatletic madrid 

viewscnt
Articole similare