Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stoichiţă a depăşit limita, în alt moment controversat recunoscut din interiorul FRF: "Acolo ar fi trebuit să se abţină" | EXCLUSIV

Stoichiţă a depăşit limita, în alt moment controversat recunoscut din interiorul FRF: "Acolo ar fi trebuit să se abţină" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, consideră că Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, a greşit într-un moment din mandatul lui Mirel Rădoi la naţională, nu şi în Belarus - România, când pe bancă s-a aflat Edi Iordănescu.

Mihai Stoichiţă "ar fi trebuit să se abţină" la Voluntari, nu şi de faţă cu Edi Iordănescu

În ultimele zile, directorul tehnic al FRF a revenit cu momentul marcă înregistrată. Fost antrenor la Petrolul, Sheriff, FCSB, Apollon Limassol, CS Mioveni, Astra, sau Oţelul Galaţi, Mihai Stoichiţă a dat indicaţii în remiza României cu Belarus, scor 0-0, şi a fost taxat de voci din fotbalul românesc. 

Totuşi, selecţionerul Edi Iordănescu nu a fost deranjat de indicaţiile lui Mihai Stoichiţă şi a transmis că a fost concentrat strict la meciul de la Budapesta. 

Dacă de această dată şeful de la Casa Fotbalului nu a produs discuţii în interiorul federaţiei, Andrei Vochin a recunoscut un moment în care Mihai Stoichiţă a depăşit limita. 

S-a întâmplat în timpul mandatului lui Mirel Rădoi, la naţionala U21 a României, într-o partidă la Voluntari. 

Consilierul preşedintelui Răzvan Burleanu a făcut o paralelă între ce s-a întâmplat la Budapesta, iar Mihai Stoichiţă "a fost mustrat" doar pentru cel din trecut. 

"(n.r. Ţi se pare în regulă?) La Rădoi a fost cu totul şi cu totul altceva. Era la Voluntari, la tineret, şi e cabina aia, loja aia de la Voluntari. Mihai, fiind antrenor la bază, are momente în care nu realizează asta şi atunci s-a apucat să strige mai mult decât era cazul şi era şi prin minutul 20. 

Acolo ar fi trebuit să se abţină. Mai ales că eşti foarte aproape de jucători. Aici (n.r. - în Belarus - România 0-0) nu e acelaşi lucru. Era final de meci. Nu erau spectatori", a recunoscut Andrei Vochin, pentru Orange Sport. 

Pentru a întări faptul că Mihai Stoichiţă nu s-a comportat anormal în Belarus - România, 0-0, Andrei Vochin a venit cu argumente pentru ce a strigat fostul antrenor, din lojă

Mihai Stoichiţă a dat indicaţii şi în mandatul lui Mirel Rădoi, care a reacţionat deranjat

Fostul selecţioner, Mirel Rădoi, a plecat supărat de pe banca echipei naţionale, atât pentru ratarea calificării, cât şi pentru ce striga Mihai Stoichiţă din zona oficialilor

”La 0-0, el ţipa de sus: 'Urcă!'. Era clar că, la 0-0, şi jucătorii noştri voiau să atace Islanda, dacă era egal sau pierdeam nu mai conta. Eu înţeleg că el are în continuare trăirile astea, dar i-am explicat că nu mai poate face asta. 

Iar eu nu accept de la nimeni să le spună jucătorilor mei ce să facă. Ai făcut-o o dată, de două ori, a treia oară nu mai poţi pentru că nu mai continui. El încă mai are lucrurile astea de antrenor, e greu să treacă în perioada următoare”, spunea Mirel Rădoi, în 2021. 

Afla mai multe despre: mihai stoichitaindicatii mihai stoichitaedi iordanescumirel radoimihai stoichita indicatii mirel radoi 

viewscnt
Articole similare