Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stoichiţă, despre scandalul momentului de la echipa naţională: „Trăiesc în lumi paralele? Cum să nu ştie?”

Stoichiţă, despre scandalul momentului de la echipa naţională: „Trăiesc în lumi paralele? Cum să nu ştie?”

Fotbal

Comentarii

România avea nevoie de două goluri în meciul cu Muntenegru pentru a rămâne în urna a treia valorică, lucru pe care unii jucători nu îl ştiau, conform declaraţiior pe care aceştia le-au făcut la Telekom Sport, la finalul partidei.

Mihai Stoichiţă, preşedinte al Comisiei Tehnice din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, nu crede în această poveste şi spune că jucătorii nu au aflat despre aceast lucru numai dacă au trăit până acum într-o lume paralelă.

„Eu cred că ar trebui să vedem mai mult partea plină a paharului, să nu speculăm că unii dintre jucători nu au ştiut. Păi cum să nu ştie, cum să nu ştie dacă ceilalţi ştiau? Trăiesc în lumi paralele? Cum să nu ştie?

Noi, în loc să ne bucurăm că în această grupă nu am fost învinşi de o echipă care a participat la campionatul mondial şi care are valori extraordinare. Mă refer la Serbia. Muntenegru, o echipă pe care nu am reuşit să învingem în preliminariile trecute, iar acum am luat 4 puncte din două meciuri.

Dacă vă uitaţi la grupele valorice care au fost delimitate, tot că ele joci. Ori că eşti în urna trei, ori în urna patru, întâlneşti tot echipele puternice din urna A şi B. Facem prea mare caz din lucrul ăsta, nu ştiu care este interesul”, a spus Stoichiţă la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: stoichitaechipa nationala,  

viewscnt
Articole similare