Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stoichiţă, mesaj pentru Ianis Hagi: ”N-a ajuns încă la nivelul tatălui. Poate va scrie şi el istorie”

Stoichiţă, mesaj pentru Ianis Hagi: ”N-a ajuns încă la nivelul tatălui. Poate va scrie şi el istorie”

Echipa națională

Comentarii

Ianis Hagi (25 de ani) se află într-un moment bun la echipa naţională. Chiar dacă la echipa de club a ratat recent un penalty, mijlocaşul român a marcat în victoria tricolorilor cu Andorra (4-0).

Delegaţia României a ajuns în Ungaria pentru meciul crucial cu Israel. Tricolorii sunt cazaţi la Hotelul Hilton din Budapesta.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a vorbit despre ”finala” de sâmbătă, dar şi despre Ianis Hagi, aşteptat să fie titular.

Ce aşteptări are Mihai Stoichiţă de la Ianis Hagi

Federalul a subliniat că mijlocaşul de 25 de ani nu poate ajunge la renumele pe care tatăl său, Gică Hagi, l-a avut ca jucător, dar că încă are timp să crească.

Stoichiţă are încredere că Ianis Hagi poate scrie propria lui istorie, atât în tricoul echipei naţionale, cât şi în cele ale echipelor de club la care evoluează.

”E un jucător foarte bun, dar care n-a ajuns încă la nivelul tatălui. Nu trebuie să punem presiune pe el, este un jucător talentat, de alt gen şi care poate va scrie şi el istorie”, a spus Mihai Stoichiţă.

În prezent, Ianis Hagi este sub contract cu scoţienii de la Rangers, dar care l-au împrumutat pentru acest sezon în Spania, la Deportivo Alaves.

În tricoul echipei naţioanale, acesta are 27 de prezenţe şi a marcat două goluri.

Afla mai multe despre: ianis hagiechipa nationalaromaniaalavesla ligamihai stoichitagica hagi 

viewscnt
Articole similare