Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Strigătul de disperare al lui Buş: ”Avem voie în România să fim neplătiţi? Să fim minţiţi? Să ne chinuim? Am luat 3.000 de lei în patru luni de zile!”

Strigătul de disperare al lui Buş: ”Avem voie în România să fim neplătiţi? Să fim minţiţi? Să ne chinuim? Am luat 3.000 de lei în patru luni de zile!”
Comentarii

Sergiu Buş (27 de ani) a fost titular la Gaz Metan în meciul pierdut contra Craiovei (1-2), deşi incertitudinea planează asupra viitorului său. Golgheterul de la Mediaş a luat cartonaş roşu după ce l-a înjurat pe asistenul Octavian Şovre şi, la flash-interviu, şi-a cerut scuze. Buş a vorbit şi despre viitoarea sa destinaţie.

Buş a fost eliminat în minutul 71 şi şi-a lăsat echipa la greu, dar la flash-interviu şi-a cerut scuze public pentru vorbele pe care le-a spus. Acesta speră să nu primească o suspendare drastică, pentru că altfel sezonul va fi încheiat pentru el. Atacantul a tras un semnal de alarmă şi a anunţat că jucătorii sunt neplătiţi, dar şi că el şi alţi colegi ai săi au jucat cu probleme musculare.  

"Îmi cer scuze echipei în primul rând, că am luat roşu. Am spus ceva ce nu trebuia să zic. Câteodată mai spun în meciuri, mă consum, îmi cer scuze arbitrilor. Am vorbit cu ei la sfârşit, domnul Haţegan este un arbitru de talie europeană şi suntem mândri că este un arbitru bun. Mi-am cerut scuze, ştiu că nu avem voie. Dar acum, în perioada asta când nu avem voie nici să ne îmbrăţişăm, nici să scuipăm, nu avem voie să... ce putem face noi pe teren să ne consumăm? Eu m-am consumat verbal, îmi cer scuze faţă de dânşii.

Avem voie în România să fim neplătiţi? Avem voie să fim minţiţi? Avem voie să ne chinuim, să jucăm accidentaţi? Sincer vă spun, am jucat cinci cu probleme musculare...



Situaţia de la club... ne-au plecat opt colegi sau nouă, nu e bine pentru noi. Suntem neplătiţi, ăsta e adevărul. Probabil meritam mai mult.

Cu tot cu pandemia, care ne-a încurcat pe toţi, noi am luat 3.000 de lei în patru luni de zile. E foarte greu.

Eu mi-am prelungit contractul, eu mi-am dorit să joc, îmi doresc să joc aici. Tocmai de aceea,
îmi cer scuze încă o dată arbitrajului, că pun suflet şi mă exteriorizez. Sunt bine crescut de familie, dar câteodată mai scap o vorbăm, două"
, a spus Sergiu Buş, la Telekom Sport.

În ceea ce priveşte viitoarea sa destinaţie, Buş a spus că îşi doreşte să meargă la o echipă unde să se bată la campionat. Atacantul crescut la Cluj e dorit de CFR, FCSB şi U Craiova. Se spune că echipa lui Dan Petrescu e cel mai aproape să-l transfere.

Buş a lăsat de înţeles că vrea să rămână în Liga 1: "Am 27 de ani, am o familie, acum am şansa să joc. De aceea mi-am prelungit contractul aici, vreau să joc, vreau să mă bucur. De la 21 de ani până la 25 nu am avut şansă... am fost accidentat, nu am fost favorizat. Acum am simţit că e momentul meu să mă bucur. 59.33 Îmi pare rău că am luat roşu. Mi-am cerut scuze, am fost în vestiarul lor şi am spus, sper să nu îmi daţi trei etape, chiar dacă sunteţi îndreptăţiţi.

Sper să nu iau trei etape, că dacă iau trei etape, e gata sezonul pentru mine.

(n.r. - România sau străinătate?) Îmi place în străinătate, am fost plecat în străinătate mult timp, dar am o familie aici, vreau să mă lupt la campionat, vreau stabilitate, ca orice jucător din România şi vreau să ştiu cine mă vrea. Dacă mă vrea cineva cu adevărat, merg şi dau totul din mine"
, a mai spus Sergiu Buş.

Afla mai multe despre: sergiu busgaz metanofertacfr cluj 

viewscnt
Articole similare