Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştucan, dezvăluiri tari despre Hagi: "Mă urăşte că spun lucrul ăsta, îmi pare rău. Ştiu din interior, de la surse"

Ştucan, dezvăluiri tari despre Hagi: "Mă urăşte că spun lucrul ăsta, îmi pare rău. Ştiu din interior, de la surse"

Special

Comentarii

Costin Ştucan a fost invitatul lui Silviu Tudor Samuilă la SportCast cu Sile. Este unul dintre cei mai experimentaţi jurnalişti din România, iar de-a lungul timpului a taxat mai multe aspecte în privinţa activităţii lui Gică Hagi la Viitorul, apoi de la Farul.

Costin Ştucan, despre academia de fotbal, proiectul cu care Gică Hagi s-a mândrit mereu

În discuţia de aproximativ două ore, Costin Ştucan a vorbit şi despre Gică Hagi, acţionarul Farului Constanţa. Jurnalistul a primit semnale din cadrul academiei de fotbal de la malul mării că lucrurile nu sunt la nivelul aşteptat, contrar celor preconizate la startul proiectului. 

Costin Ştucan a primit informaţii din interior despre metodele din cadrul academiei şi a transmis că Gică Hagi ar avea nevoie de persoane care să-l ajute să ridice nivelul proiectului său de suflet. 

"Nu ştiu să am vreun personaj despre care pot spune că 1% i-am dat clemenţă undeva. Ştii unde e problema la Hagi, unde o văd eu? El face o treabă bună acolo. Şi-a investit banii lui, e de apreciat că investeşte banii lui, e business-ul lui. N-ar trebui să fiu extaziat că e business-ul lui. Că descarcă în fotbalul românesc... Din momentul ăla publicul şi media ar trebui să aibă exigenţe. 

El vine şi spune <<Fac academie la nivel de Occident>>, că i-am căutat declaraţiile. Ştiu din interior, de la surse, despre lucruri care s-au dovedit, câte puţin, câte o frântură de acolo, că lucrurile nu sunt făcute ca afară. Niciodată n-au fost la zi, cum sunt academiile de afară. Hagi are o chestie <<Eu ştiu mai bine cum se fac lucrurile astea, eu mai jucat la Barca şi Real>>. În toate discuţiile cu oamenii din academie şi din jur foloseşte des chestia asta. 

El a jucat la Real şi Barca de la începutul anilor 90 până la mijlocul anilor 90. Fotbalul s-a schimbat mult, enorm. E alt fotbal", a declarat Costin Ştucan, la SportCast cu Sile

Costin Ştucan, despre Gică Hagi: "Ţine nişte oameni învechiţi în academie"

"Aici cred că greşeşte, că ţine nişte oameni învechiţi în academie, nişte oameni cu funcţii importante în academie, că sunt apropiaţi, că sunt colegi cu care a jucat la Farul, că unii au deschideri politice. Mă refer aici la Neculai Tănasă, care a fost preşedintele PSD Mangalia şi care era la mitingul cu Dragnea îmbrăcaţi în alb. El era preşedintele academiei şi era cu Dragnea, îl susţinea pe Dragnea. 

Nu e ok. L-am văzut pe Popescu că spunea să nu se amestece clubul cu politicul. Stai puţin, că voi în club aveţi un om politic. Cine amestecă lucrurile? Iar tu eşti consilier guvernamental şi preşedinte de club. 

Cred că el ar vrea să aplice ce în vest, dar nu ştiu dacă el doar atât poate financiar. Nu ştiu dacă e atât de mare efortul să caute nişte antrenori. La şcolile de antrenori din Europa, cred că ies tineri talentaţi, care nu primesc şanse să antreneze, dar cu o recrutare bună, profesionistă, interviuri, poţi identifica. Poţi aduce doi, trei oameni tineri, care ştiu tehnologie, chestii moderne, pe care îi poţi aduce în academie şi te pot ajuta enorm. Oamenii ăia vor să ajungă undeva, dar Hagi are mentalitatea că ştie mai bine, el vrea să conducă tot. Ştie fotbal enorm, dar nu ştie chiar tot, nutriţie, partea de ştiinţă, iar aici eu cred că greşeşte. 

E o chestie pe care tot încerc s-o spun, sunt convins că nu e de acord, sunt convins că mă urăşte că spun lucrul ăsta, îmi pare rău. Cred, că am primit semnale din academie. 

Cu tot respectul pentru ce face Hagi, dar sunt riguros, că mi-aş dori să-l văd făcând o chestie super şi ar putea să facă, dacă ar avea mai multă încredere în oameni", a mai spus Costin Ştucan, în dialogul cu Silviu Tudor Samuilă. 

Afla mai multe despre: costin stucangica hagiacademia gheorghe hagicostin stucan gica hagi 

viewscnt
Articole similare