Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sud-coreeni au rămas dezamăgiţi de atitudinea lui Dan Petrescu: ”Orgoliu exagerat”

Sud-coreeni au rămas dezamăgiţi de atitudinea lui Dan Petrescu: ”Orgoliu exagerat”
Comentarii

Dan Petrescu şi-a încheiat modest aventura în Coreea de Sud, la Jeonbuk.

Petrescu, distrus în presa din străinătate 

Dan Petrescu a fost demis de Jeonbuk Hyundai din cauza rezultatelor înregistrate în debutul noului sezon din Coreea de Sud.

SuperDan a lăsat formaţia din Coreea de Sud pe ultimul loc în clasament. Multiplu campion al României, pe banca celor de la CFR Cluj, cât şi Unirea Urziceni, Dan Petrescu este pregătit să cucerească un nou titlu în România.

Înainte de întoarcerea la CFR, presa din Coreea l-a desfiinţat pe Dan Petrescu pentru rezultatele slabe obţinute în Coreea.

”Jeonbuk şi-a dovedit orgoliul exagerat în noul sezon, când a început să transfere jucători în stânga şi în dreapta.

A susţinut sus şi tare că situaţia va fi diferită de data asta, dar realitatea a fost mai crudă. Trebuie să se găsească un antrenor ce să etaleze un fotbal bun, nu numai unul care a produs sau poate să ofere rezultate bune. Apoi, rezultatele vor veni de la sine”, scrie Chosun, o publicaţie din străinătate. 

În total, Petrescu a condus-o pe Jeonbuk în 38 de meciuri, cu o medie de 1,47 puncte per meci. 

Dan Petrescu, salariu halucinant la CFR Cluj

Conform GSP, 200.000 de euro este suma care poate intra în conturile fostului internaţional în cazurile în care va câştiga titlul şi va duce echipa în preliminariile UEFA Champions League, în acest sezon. Pe lângă potenţialul bonus pe care îl poate încasa, Petrescu va încasa lunar suma de 30.000 de euro şi va deveni cel mai bine plătit antrenor din Superliga.

Dan Petrescu a avut trei mandate pe banca CFR-ului: iunie 2017 – iunie 2018, martie 2019 – noiembrie 2020 şi august 2021 – iunie 2023. Antrenorul i-a condus pe ardeleni de patru ori către titlul de campioană a României.
 

Afla mai multe despre: dan petrescujeonbuk hyundaicfr 

viewscnt
Articole similare