Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suedia - Anglia. Casele de pariuri aşteaptă un meci cu puţine goluri

Suedia - Anglia. Casele de pariuri aşteaptă un meci cu puţine goluri

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Suedia - Anglia sferturi CM 2018. Se anunţă un duel echilibrat la Samara între două formaţii care joacă foarte bine faza defensivă. Cel mai probabil vom vedea o partidă cu puţine goluri.

Ponturi pariuri Suedia - Anglia sferturi CM 2018

Englezii au trecut la lovituri de departajare de Columbia, după ce au fost egalaţi la unu în minutul 93. Scorul nu s-a mai schimbat în urma reprizelor de prelungiri, iar la penaltiuri Anglia avea să bifeze o premieră, deşi Henderson a ratat primul. Imediat, Uribe a tras în transversală, iar apoi Pickford a apărat şutul lui Bacca, pentru ca Dier să transforme lovitura decisivă.

La rândul ei, Suedia a trecut de Elveţia, la limită, scor 1-0, la capătul celui mai plictisitor meci de la acest turneu final, în opinia multora. În sferturi, se preconizează, aşadar, un nou joc sărac în goluri. Pe betano.com poţi vedea meciuri live din toate campionatele puternice ale Europei. 

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Ponturi pariuri Suedia - Anglia sferturi CM 2018

Partida de la Samara va reprezenta cea de-a 25-a înfruntare directă dintre Anglia şi Suedia. Dintre cele 24 de întâlniri anterioare, nouă s-au încheiat la egalitate, englezii au câştigat opt, iar şapte le-au revenit scandinavilor. Doar două dintre aceste meciuri au avut loc, însă, la Cupa Mondială. Ambele partide s-au încheiat la egalitate. Ultima oară, Anglia şi Suedia s-au întâlnit într-un meci de pregătire. A fost 4-2 pentru suedezi, meci care va rămână pentru totdeauna întipărit în memoria iubitorilor de fotbal, graţie golului înscris din foarfecă de Zlatan Ibrahimovic, de la 27 de metri. 

Suedia - Anglia Sub 2,5 @ 1.45

Afla mai multe despre: suediaangliaponturi pariuricm 2018 

viewscnt
Articole similare