Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suma cu care Horaţiu Moldovan ar putea fi vândut de Atletico! Experţii s-au contrazis în direct: ”Degeaba râdeţi!” / ”M-aş mira!” | EXCLUSIV

Suma cu care Horaţiu Moldovan ar putea fi vândut de Atletico! Experţii s-au contrazis în direct: ”Degeaba râdeţi!” / ”M-aş mira!” | EXCLUSIV

La Liga

Comentarii

Rapid a dat o mare lovitură de imagine la începutul acestui an prin transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico. Giuleştenii au încasat 800.000 de euro în schimbul portarului, însă mult aşteptatul moment al debutului nu a venit încă pentru Moldovan.

Sosit în luna ianuarie la Madrid, Horaţiu Moldovan nu a bifat încă niciun minut în tricoul echipei antrenate de Diego Simeone, iar postul de titular al lui Jan Oblak pare bătut în cuie.

Va creşte cota lui Horaţiu Moldovan după ce va pleca de la Atletico?

Prezenţi în studioul Orange Sport, Bogdan Cosmescu, Constantin Zotta, Basarab Panduru şi Dan Udrea au vorbit despre eventuala sumă de transfer cu care Atletico îl va vinde în viitor pe Horaţiu Moldovan.

  • Bogdan Cosmescu: Cât costă Târnovanu? Dacă o luăm după înălţime, Pantilimon trebuia să coste 100.000 de milioane, pentru că avea 2.03m (n.r.-râde)

  • Constantin Zotta: Degeaba râdeţi. Orice scouter de la echipele mari nu se uită la niciun portar, dacă nu are 1.88. 

  • Bogdan Cosmescu: Şi pe Cosmescu de ce l-au luat? Să care apa?

  • Constantin Zotta: Ţie ţi se pare că Moldovan ar putea să apere ani de zile la Atletico?  L-au luat pentru că a fost un business foarte bun, o oportunitate, şi ar putea să joace în ţări precum Olanda sau Belgia.

  • Basarab Panduru: Eu m-aş mira dacă ar pleca cum a plecat rezerva de la Atletico (n.r.-Grbic). A plecat pe 2.000.000. Moldovan pleacă pe 2.000.000?

  • Dan Udrea: Sigur! Pentru că are amprenta celor de la Atletico.

Atletico de Madrid este faţă în faţă cu cel mai important meci al sezonului. Spaniolii vor primi vizita lui Inter în manşa a doua a dublei pentru sferturile Ligii Campionilor.

În tur, trupa lui Simeone a fost inexistentă, iar liderul din Serie A s-a impus cu 1-0, la capătul unui joc pe care l-a avut la discreţie.

  • Cota de piaţă a lui Horaţiu Moldovan este estimată de Transfermarkt la 2.600.000 de euro.

Afla mai multe despre: atletico madridhoraţiu moldovancosmescuzottapandu 

viewscnt
Articole similare