Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suma de transfer pentru Florinel Coman! Dezvăluirea făcută de Ioan Becali: "Asta e suma"

Suma de transfer pentru Florinel Coman! Dezvăluirea făcută de Ioan Becali: "Asta e suma"

Superliga

Comentarii

Ioan Becali a dezvăluit suma de transfer pe care Gigi Becali o poate încasa de pe urma lui Florinel Coman. De asemenea, există informaţii conform cărora transferul ar fi aproape.

Conform presei din Turcia, mijlocaşul de 22 de ani a fost trecut în fruntea listei de mercato din această vară de Fatih Terim. Galatasaray e pregătită să plătească cele zece milioane de euro, însă, cum fotbalul din Turcia încă are de suferit din cauza pandemiei de coronavirus, transferul nu poate fi încă rezolvat. În plus, Galatasaray are concurenţă, multe alte cluburi importante din Europa urmărindu-l pe Florinel Coman.

De altfel, cu influenţe importante în fotbalul turc, Ioan Becali a recunoscut că mijlocaşul de 22 de ani va pleca în vara acestui an de la FCSB. De altfel, tot presa din Turcia scrie că, pe lângă Florinel Coman, Fatih Terim îl vrea şi pe Răzvan Marin, jucător care nu mai este dorit la Ajax Amsterdam.

"Suma de transfer a lui Florinel Coman nu e nici peste 10 milioane de euro, nici sub 10 milioane de euro… Suma e chiar 10 milioane de euro! Repet, încă puţină răbdare!”, a spus Ioan Becali pentru Fanatik.

Gigi Becali visează la transferuri pe sume record

"Sigur nu-l dau nici cu 10 pe Coman, ce rost mai are să negociez dacă dau mai puţin? Vreau 15, nu vreau 10.  A fost 10 milioane când era pandemia. Cine îl lua, era deştept. Acum este 15 milioane de euro.

(n.r. - Cine pleacă dintre Florinel Coman şi Florin Tănase?) Dintre Coman şi Tănase, Coman e mai în vogă, dar prima dată o să plece Man pe mulţi bani de tot. Să văd, o să cer 30 de milioane de euro. La ora asta nu ştiu, dar la ora asta o să cer 30 milioane. Nu am vrut să negociez nimic, nu-l vând acum, că nu e perioadă de transferuri. Eu cred că pe Man pot să iau 30 de milioane", a declarat finanţatorul FCSB pentru Telekom Sport.

 

 

Afla mai multe despre: florinel comanfcsb 

viewscnt
Articole similare