Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suma fabuloasă plătită de un vlogger pentru a-şi întâlni idolul. Cât costă o cină cu Tom Brady

Suma fabuloasă plătită de un vlogger pentru a-şi întâlni idolul. Cât costă o cină cu Tom Brady

Sporturi americane

Comentarii

O vedetă de pe YouTube, americanul Logan Thirtyacre, a câştigat licitaţia caritabilă pentru lupta cu coronavirusul care include o cină cu celebrul jucător de fotbal american Tom Brady, quarterback-ul echipei Tampa Bay Buccaneers, pentru care a plătit 800.000 de dolari, transmite Reuters.

Thirtyacre (25 ani), care a câştigat o avere dintr-un show de păpuşi având la bază jocul Super Mario Brothers, a declarat pentru TMZ că era dispus să plătească până la 2 milioane de dolari pentru şansa de a lua masa cu idolul său.

''Abia aştept să petrec timp cu el'', a mărturisit Thirtyacre, al cărui nume online este SuperMarioLogan.

Licitaţia ''All In Challenge'' câştigată de Thirtyacre include bilete la primul meci al lui Brady la noua sa formaţie din Tampa Bay, primul său tricoul purtat pentru Buccaneers şi ghetele, dar şi o cină cu vedeta NFL.

Thirtyacre are o cameră plină cu obiecte care i-au aparţinut lui Brady şi a fost în tribune la meciurile câştigate de acesta cu New England Patriots în Super Bowl-urile din 2017 şi 2019.

Banii adunaţi în această campanie vor fi folosiţi pentru mâncarea persoanelor care se confruntă cu dificultăţi din cauza pandemiei de coronavirus.

Afla mai multe despre: tom brady 

viewscnt
Articole similare