Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică a salvat doi jucători de la CFR, chiar dacă se aflau pe lista de plecări! Cine sunt fotbaliştii care vor continua în Gruia sub comanda lui

Şumudică a salvat doi jucători de la CFR, chiar dacă se aflau pe lista de plecări! Cine sunt fotbaliştii care vor continua în Gruia sub comanda lui

CFR Cluj

Comentarii

După despărţirea de Iordănescu, CFR Cluj l-a numit antrenor pe Marius Şumudică.

Şumi vrea să îşi contureze o echipă care să câştige titlul şi care să se califice în grupele UEFA Champions League. CFR Cluj ar fi intenţionat în această vară să se despartă de Ovidiu Hoban şi de Iasmin Latovlevici. Fotbaliştii se aflau la finalul contractului, iar gruparea din Gruia nu ar mai fi dorit să se bazeze pe ei. Tutuşi, potrivit, ProSport, Şumudică consideră ca sunt buni în echipă şi că vor fi folositori pentru sezonul viitor. 

Ovidiu Hoban şi-a prelungit cariera datorită lui Şumudică. Jucătorul va împlini 39 de ani în decembrie şi se gândeşte la retragere. Hoban a fost utilizat constant sezonul trecut, iar în cele 36 de partide în care a jucat, el a evoluat peste peste 1600 de minute. 

Latovlevici, jucător în vârstă de 35 de ani, a evoluat doar în 9 partide şi a reuşit să prindă doar 319 minute. Totuşi, Marius Şumudică nu s-a bazat în sezonul următor pe Vinicius, Aurelio, Perreira sau Soares, iar echipa s-a despărţit de ei. 

CFR Cluj era una dintre echipele cu cei mai mulţi jucători aflaţi la finalul perioadei contractuale, iar 8 fotbalişti se aflau în această situaţie. 

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare