Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, discurs manifest după ce Malatyaspor a înregistrat o nouă înfrângere în campionat! ”În 20 de ani, nu am mai văzut o situaţie atât de dramatică!”

Şumudică, discurs manifest după ce Malatyaspor a înregistrat o nouă înfrângere în campionat! ”În 20 de ani, nu am mai văzut o situaţie atât de dramatică!”

Stranieri

Comentarii

Yeni Malatyaspor, antrenată de Marius Şumudică, a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Karagumruk, într-un meci din etapa a XXIV-a a campionatului Turciei.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Dursun, în minutul 63. La finalul partidei, Şumudică s-a enervat şi a avut un discurs manifest. Fostul antrenor al Astrei a încercat să explice de ce a pierdut echipa lui şi a punctat faptul că în 20 de ani de carieră, nu a întâmpinat niciunde asemenea probleme grave. 

”În 20 de ani, nu am mai văzut o situaţie atât de dramatică!”

”Noi am făcut transferuri fără să plătim vreo sumă de bani. Credeţi că e uşor să lucrezi cu o echipă unde sunt multe probleme? Nu vreau să intru în prea multe detalii. Vor fi surprize mari.

Am văzut două reprize diferite. Nu am jucat bine în prima, dar am controlat jocul în a doua. Am avut o mulţime de ocazii, dar nu am reuşit să concretizăm niciuna dintre ele.

Cei care au venit erau jucători liberi. Noi am pierdut 3 jucători, în timp ce au venit aceştia. Doi dintre ei sunt fundaşi. L-am pierdut şi pe Teteh. S-a dus la echipa naţională, s-a întors şi s-a accidentat. În timp ce se întâmplă toate aceste lucruri, nu e uşor să iei puncte.

Nu vreau să discut despre asta, sunt probleme administrative, ei ar trebui să le rezolve. Eu sunt antrenorul echipei, eu încerc să motivez jucătorii. Echipa mea a încercat să demonstreze. Dacă nu ai o relaţie bună cu soţia ta, acesta e rezultatul.

Noi aşteptăm ca preşedintele şi managerul să rezolve problemele. Avem jucători neplătiţi de mult timp. Nu e uşor să fii antrenor la o asemenea echipă, nu e uşor să-i motivezi. Toată lumea vine la mine, dar toată lumea trebuie să ştie care este situaţia.

Preşedintele face tot ce poate. Aşa a fost în toată cariera mea de 20 de ani de antrenor, dar nu am mai văzut o situaţie atât de dramatică la nicio altă echipă", a precizat Şumudică, potrivit publicaţiei Sondakika.

Yeni Malatyaspor ocupă ultimul loc în clasament, cu 16 puncte obţinute în 23 de meciuri. Altay, locul 19, penultimul, are 18 puncte. Karagumruk ocupă poziţia a 11-a, cu 33 de puncte.

Afla mai multe despre: şumudică-turcia-malatyaspor 

viewscnt
Articole similare