Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică i-a enervat pe cei de la Beşiktaş. Managerul ”vulturilor” l-a atacat pe român după meciul cu Gazişehir: ”Îl ştim din anii trecuţi”

Şumudică i-a enervat pe cei de la Beşiktaş. Managerul ”vulturilor” l-a atacat pe român după meciul cu Gazişehir: ”Îl ştim din anii trecuţi”

Stranieri

Comentarii

Ahmet Urkmezgi, membru în conducerea lui Beşiktaş, s-a plâns de modul în care a reacţionat Marius Şumudică după ce Gaziantep a făcut 3-0. Gazişehir s-a impus cu 3-2 în faţa lui Beşiktaş, după un meci dramatic.

Marius Şumudică a reuşit una dintre cele mai importante victorii de când antrenează în Turcia. Gaziantep Gazişehir a reuşit să câştige cu 3-2 în faţa lui Beşiktaş, după ce a condus cu 3-0. Pe final, Şumudică a tremurat pentru victorie, dar până la urmă s-a terminat bine cu el.

Însă cei de la Beşiktaş s-au declarat nemulţumiţi de tactica aleasă de Marius Şumudică după ce tabela arăta 3-0 pentru Gazişehir. Ahmet Urkmezgi, manager la Beşiktaş, spune că antrenorul român le-a ordonat jucătorilor săi să tragă de timp încă din finalul primei reprize:

”Îl cunoaştem din anii trecuţi pe antrenorul echipei adverse. Un antrenor bun, dar la finalul primei reprize le-a transmis jucătorilor să tragă de timp. Repriza a doua a fost foarte lentă şi au început să paseze cu portarul”, s-a plâns Ahmet Urkmezgil, manager la Beşiktaş.

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare