Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică: ”Îmi felicit jucătorii. Este foarte greu să revii de la 0-1 în faţa unei echipe de Super Lig”

Şumudică: ”Îmi felicit jucătorii. Este foarte greu să revii de la 0-1 în faţa unei echipe de Super Lig”
Comentarii

Tehnicianul Marius Şumudică a declarat, miercuri, după ce Kayserispor a învins cu scorul de 3-1 echipa Antalyaspor, în Cupa Turciei, revenind de la 0-1, că îşi felicită jucătorii pentru atitudine.

“Sunt foarte bucuros. Am obţinut rezultatul dorit. Nu am început bine meciul, la pauză eram conduşi cu 1-0. În repriza a doua, jucătorii mei s-au luptat şi astfel am obţinut Victoria. Când joci împotriva unei echipe de Super Lig şi eşti condus este foarte greu să revii şi să te impui. Iar asta arată că suntem o echipă mare. Am reuşit, astfel că suntem o echipă mare. De aceea îmi felicit jucătorii”, a spus Şumudică.

Formaţia Kayserispor, antrenată de Marius Şumudică şi la care sunt legitimaţi Cristian Săpunaru şi Silviu Lung Jr., a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Antalyaspor, în prima manşă a optimilor de finală ale Cupei Turciei. De la echipa oaspete au fost eliminaţi doi jucători pe final.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Umut Bulut ’52, Deniz Turuc ’55 şi Ryan Mendes ’88. Pentru Antalyspor a înscris Deniz Kadah, în minutul 5.

În minutul 90, de la Antalyaspor a fost eliminat Diego Angelo, iar un minut mai târziu a primit cartonaş roşu şi Maicon.

Săpunaru a evoluat pe toată durata partidei şi a primit un cartonaş galben în minutul 66. Lung a fost rezervă.

Returul optimilor Cupei Turciei este programat la 16, 17 şi 18 ianuarie.

Afla mai multe despre: sumudicasuper ligkayserisporcampionatul turciei,  

viewscnt
Articole similare