Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, interesat de Nistor. Suma cerută de Dinamo în schimbul căpitanului: "S-au gândit că mai vindem 100 de perechi de blugi şi mai facem rost de bani"

Şumudică, interesat de Nistor. Suma cerută de Dinamo în schimbul căpitanului: "S-au gândit că mai vindem 100 de perechi de blugi şi mai facem rost de bani"
Comentarii

Marius Şumudică, antrenorul echipei Gazişehir Gaziantep, a recunoscut că a fost interesat de transferul lui Dan Nistor de la Dinamo.

Preţul mijlocaşului în vârstă de 31 de ani a fost însă prea mare pentru gruparea din Superliga Turciei.

"Nu, nu. E un jucător interesant, dar un jucător căruia noi nu putem să îi plătim suma de transfer în momentul e faţă. (n.r. - Cât costă? Cât v-au cerut?) Impresarul meu a luat pulsul şi s-a interesat şi în jur de 350-400 de mii de euro. (n.r. - U Craiova s-a înţeles cu Dinamo pentru 275.000 de euro) Nu ştiu, probabil când te gândeşti la Turcia, ce zici? Că mai vindem 100 de perechi de blugi şi mai facem rost de bani", a declarat Marius Şumudică.

Transferul lui Dan Nistor la U Craiova, intrat în impas

Luni urma să fie ziua decisivă în care Nistor trebuia să le dea un răspuns celor de la U Craiova. Oltenii, pe locul patru în Liga 1, urmau să îi ofere un salariu lunar de aproape 20.000 de euro, mai mare decât cel pe care Nistor îl primeşte în acest moment la Dinamo, şi să plătească 275.000 de euro în schimbul mijlocaşului. Totuşi, odată cu plecarea lui Victor Piţurcă de pe banca grupării din Bănie, transferul a intrat în impas.

Victor Piţurcă a demisionat din funcţia de antrenor al Universităţii Craiova, a anunţat gruparea din Bănie, sâmbătă, prin intermediul unui comunicat de presă.

Afla mai multe despre: nistor 

viewscnt
Articole similare