Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică nu uită şi nu iartă. Avalanşă de ironii la adresa echipei lui Gigi Becali: "FCSB nu e rivala Rapidului! Pentru mine, ei sunt rivalii" | VIDEO

Şumudică nu uită şi nu iartă. Avalanşă de ironii la adresa echipei lui Gigi Becali: "FCSB nu e rivala Rapidului! Pentru mine, ei sunt rivalii" | VIDEO

FCSB

Comentarii

Revenit în România pentru vacanţă, după primul său sezon la Gaziantep, Marius Şumudică a oferit o serie întreagă de declaraţii spumoase, iar ironiile la adresa celor de la FCSB nu aveau cum să lipsească.

Marius Şumudică nu o consideră pe FCSB rivala Rapidului, singura echipă din fotbalul românesc la care ar antrena. 

„FCSB-ul nu e rivala Rapidului. Nu e rivala Rapidului, nu ştiu dacă e Steaua, nu e Steaua. Poate să se supere oricine, FCSB-ul nu e rivala Rapidului, rivala Rapidului pentru mine sunt ăia care vin în Peluza SUD, aia sunt rivalii. La FCSB nu se pune problema, îl respect pe Gigi, pe MM, pe toţi care sunt acolo, am o relaţie bună cu toată lumea, am spus-o şi o repet, când mă întorc în ţară, mă voi întoarce doar la Rapid Bucureşti”, a declarat Marius Şumudică la revenirea în România.

Şumudică a vorbit şi despre decizia lui Mircea Lucescu, de a prelua Dinamo Kiev, echipă care i-a fost rivală timp de 12 sezoane, atât cât a antrenat-o pe Şahtior Doneţk.

„El e profesionist, e un om care nu poate să stea fără să antreneze, e disperat după fotbal, mergea ba la Dinamo, ba la Rapid la jocuri, asta e viaţa lui şi îl respect”, a adăugat tehnicianul lui Gaziantep.

Afla mai multe despre: sumudicafcsb 

viewscnt
Articole similare