Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, salvatorul din umbră al echipei care a făcut un pas mare spre salvare. Patronul, anunţ după victoria uriaşă: ”Marele meu sfetnic”

Şumudică, salvatorul din umbră al echipei care a făcut un pas mare spre salvare. Patronul, anunţ după victoria uriaşă: ”Marele meu sfetnic”

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică este liber de contract după despărţirea de Gaziantep, petrecută la începutul lunii martie, însă nu stă departe de fotbal. Valeriu Iftime a recunoscut că Şumudică s-a implicat la echipa sa în acest sezon, iar sfaturile sale au reprezentat o adevărată gură de oxigen pentru echipă.

FC Botoşani trăieşte periculos lupta pentru salvarea de la retrogradare, însă situaţia roş-alb-albaştrilor este mult mai bună decât cea de la finalul anului trecut, când specialiştii vedeau trupa lui Valeriu Iftime drept victimă sigură.

Instalat pe banca lui FC Botoşani la finele lui 2023, Bogdan Andone a obţinut rezultate remarcabile, chiar dacă echipa ocupă în acest moment penultimul loc. Fostul antrenor de la FCSB a obţinut patru victorii în 12 meciuri, două dintre acestea în primele patru etape din play-out.

Valeriu Iftime îşi freacă mâinile de bucurie pentru că a ascultat sfatul lui Marius Şumudică: ”Doar eu şi el credeam!”

După meciul cu Dinamo, câştigat in extremis de moldoveni, finanţatorul roş-alb-albaştrilor a vorbit despre superlativ despre jucătorii şi antrenorul echipei sale.

Valeriu Iftime s-a felicitat pentru că l-a adus pe valeriu Iftime şi i-a mulţumit lui Marius Şumudică pentru sfatul primit, acela de a-l aduce pe fostul tehnician de la FCSB în nordul Moldovei.

”Nu-i doresc nimănui să fie în locul. Ce am păţit în ultimele cinci minute... am simţit că sunt pedepsit. Mă gândeam la toate nebuniile din lume.

Îmi veneau în minte toate meciurile în care am luat gol în ultimele minute, dar am spus: Doamne, poate se întoarce!

Când a dat Mailat gol, mi-am adus aminte de ce mi-a spus acum după săptămâni: <<Domnul Valeriu, când revin eu în echipă, să nu mai aveţi nicio grijă. Nu vă mai consumaţi!>>

Ar fi extraordinar să ne salvăm. Este o încărcutură extrem de grea, nu doar pentru Bogdan, ci pentru întreaga echipă.

(n.r. Pe cine aţi remarcat?) Mailat şi Aldair, foarte mult. Constructiv, atent...

Unde este astăzi Botoşani, nimeni nu spera de Crăciun, în afară de mine şi de Marius Şumudică, marele meu sfetnic, alături de care l-am adus pe Bogdan.

Cred că eu am crezut prima oară că nu retrogradez când mi-a spus Şumi. Îi mulţumesc mult!”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: superligafc botoşanivaleriu iftimedinamo 

viewscnt
Articole similare