Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Sunt mulţi paşi de urmat pentru a trăi aşa”. Cum se apără Ronda Rousey de coroanvirus şi ce sfat le dă oamenilor | VIDEO

„Sunt mulţi paşi de urmat pentru a trăi aşa”. Cum se apără Ronda Rousey de coroanvirus şi ce sfat le dă oamenilor | VIDEO

Sporturi americane

Comentarii

Ronda Rousey (33 de ani) îndeamnă la calm odată cu începerea pandemiei de coronavirus. Supranumită „Cea mai dură femeie de pe planetă”, judoka medaliată cu bronz la J.O. de la Beijing a postat un mesaj pe Instagram prin care transmite beneficile statului la fermă în timpul coşmarului pe care îl trăieşte întrega planetă.

Fosta campioană UFC şi WWE, Ronda Rousey locuieşte din 2017 în Venice, California, acolo unde are o fermă împreună cu soţul ei, Travis Browne.

„Lista noastră de cumpărături în plină pandemie de corona virus este:

Inexistentă.

Nu e niciun secret că stau cu mândrie la fermă de ani buni de zile, dar haideţi să învăţăm din toată această panică a pandemiei şi să devenim mai altruişti şi să fim mai bine pregătiţi în viitor.

Sunt mulţi paşi de urmat pentru a trăi aşa, dar în cele din urmă veţi economisi bani, veţi elimina permanent facturile pentru apă şi energie electrică, veţi  reduce ampreenta de carbon şi veţi fi mai sănătoşi.

Am inceput cu un container de îngrăşământ şi câteva cutii, care mai târziu s-au transformat într-o mică grădină cu ierburi, apoi într-o grădină completă(care este încă în construcţie), apoi am luat câţiva pui şi apoi şi mai mulţi pui(şi raţe!), apoi am luat un propţap, apoi o seră, apoi am făcut o fântână. Începeţi de la mic, la mare. Dar începeţi!

Nu vă mai panicaţi şi fiţi pregătiţi! Aveţi grijă de voi”, a declarat  Ronda Rousey, cea care în prezent este superstar WWE.

În filmarea de mai jos se poate vedea cum Rondei şi soţului ei nu le lipseşte nimic la fermă, fie că este vorba despre carne, fructe sau legume.

 

Afla mai multe despre: ronda rouseycoronavirus 

viewscnt
Articole similare