Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Suntem într-un moment bun” Vlad Chiricheş vrea victoria la Skopje şi nu se teme de terenul prost: ”Să ţinem mingea, să avem controlul jocului”

”Suntem într-un moment bun” Vlad Chiricheş vrea victoria la Skopje şi nu se teme de terenul prost: ”Să ţinem mingea, să avem controlul jocului”
Comentarii

România întâlneşte, miercuri, de la ora 21.45, în deplasare, reprezentativa Macedoniei de Nord, în etapa a VI-a a Grupei J a Cupei Mondiale din 2022.

Înaintea partidei, căpitanul naţionalei României, Vlad Chiricheş a vorbit despre starea de spirit din interiorul echipei naţionale după ce Ianis Hagi a fost depistat pozitiv la noul coronavirus:

”E o stare ok în naţională, nu trebuie să ne gândim mult la acest impediment (n.r. - jucătorii indisponibili). Sperăm ca ceilalţi jucători să primească rezultate negative, jucătorii sunt montaţi. E un meci foarte important, pe care dorim să-l câştigăm, suntem într-un moment bun şi trebuie să o ţinem tot aşa” a spus fundaşul lui Sassuolo.

Presa din Macedonia anunţă că terenul de la Skopje nu se prezintă în condiţii foarte bune: ”Un teren greu duce la un meci de luptă, sperăm să reuşim şi cu un teren greu să avem o posesie bună, să ţinem noi mai mult mingea, să avem controlul jocului. Vedem ce o să fie şi la antrenamentul oficial şi înainte de meci” a subliniat Chiricheş, care apoi a completat: ”S-a văzut un lucru pozitiv în aceste două meciuri, am reuşit să ne strângem, să avem rezultate bune şi rezultatele aduc o atmosferă bună, o uniune a grupului şi asta ne-a ajutat în cele două meciuri. ”

Miercuri, în etapa a şasea a Grupei J din preliminariile Cupei Mondiale, România va juca în deplasare cu Macedonia de Nord. Află de aici care este principalul pericol pentru poarta naţionalei României.

Afla mai multe despre: vlad chiricheş 

viewscnt
Articole similare