Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Suntem pregătiţi, avem stadioane superbe". Ştefan Iovan este convins că finala Europa League se va disputa în Bucureşti | EXCLUSIV

"Suntem pregătiţi, avem stadioane superbe". Ştefan Iovan este convins că finala Europa League se va disputa în Bucureşti | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Ştefan Iovan (63 de ani) este convins că finala UEFA Europa League din 2026 sau 2027 se va disputa la Bucureşti.

Fosta legendă a Stelei este optimist în ceea ce priveşte găzduirea finalei Europa League pe un stadion in Capitală în următorii 3-4 ani.

"Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere, mai ales stadioanele, avem stadioane superbe, Lia Manoliu, Ghencea, avem stadioane superbe.

Nu mai e ca pe timpuri să ne facem de ruşine, din punct de vedere al infrastructurii stăm foarte bine." a declarat Ştefan Iovan pentru Orange Sport.

Cât despre prezenţa unei echipe din Superliga în finala celei de-a doua competiţie europeană din punct de vedere valoric, Iovan nu este cel mai optimist dar speră în continuare.

"Ar fi frumos să fie şi o echipă de-a noastră dar îmi e greu să cred lucrul ăsta într-un timp atât de scurt când ştiu ce nivel este la noi, competiţia noastră la ce nivel este.

Eu aş vrea să fie dacă tot e la noi, să jucăm şi noi, sau să ajungem, dar ce vorbesc eu este science-fiction.

Avem infrastructură dar mi-aş dori să avem şi o echipă care să ne reprezinte, hai, nu în finală, sa ajungem în semifinale, cum am mai avut.

Din punctul meu de vedere, la ce văd eu în fotbalul românesc nu sunt şanse." a spus Iovan.

(n.r. întrebat daca ar prefera finala pe Stadionul Steaua) "Normal că îmi doresc fiindcă acolo e casa mea, acolo mi-am facut nume, acolo am câştigat trofee, acolo am făcut zeci de mii de oameni fericiţi.

Sigur că opţiunea numărul unu este Steaua." a încheiat Iovan.

 

Afla mai multe despre: stefan iovanuefa europa leaguenational arena 

viewscnt
Articole similare