Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super atacantul care vrea să joace pentru Barcelona! Pleacă liber de la echipa sa actuală şi semnează pe Camp Nou

Super atacantul care vrea să joace pentru Barcelona! Pleacă liber de la echipa sa actuală şi semnează pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Edinson Cavani (35 de ani) vrea să joace pentru Barcelona în vara viitoare, când îi expiră contractul cu Manchester United. "Matadorul" este pe lista catalanilor şi pentru perioada de mercato din ianuarie 2022, dar e greu de crezut că poate ajunge pe Camp Nou la începutul anului.

Super atacantul care vrea să joace pentru Barcelona! Cavani, gata să plece liber de la United şi să semneze pe Camp Nou

Barcelona e în plină reconstrucţie după ce a rămas fără mai mulţi oameni importanţi, printre care Messi sau Griezmann. Atacul de pe Camp Nou e slăbit, iar în birourile de pe Camp Nou se caută variante. Edinson Cavani, experimentatul atacant al lui Manchester United, se află pe lista de transferuri a formaţiei bluagrana.

Potrivit Times Sport, Edinson Cavani vrea să se alăture Barcelonei în vară, când îi expiră contractul cu Manchester United. "Matadorul" e dorit pe Camp Nou încă din ianuarie 2022, însă e greu de crezut că "Diavolii" îl vor lăsa să plece pe experimentatul atacant care a ajuns pe Old Trafford în urmă cu un an.

Edinson Cavani a marcat un gol în 274 de minute din opt patride jucate pentru Manchester United în toate competiţiile acestui sezon.

 

 

Afla mai multe despre: edinson cavanitransferbarcelona 

viewscnt
Articole similare