Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SUPER BOWL 2019 | Tom Brady a rescris istoria NFL, dar rămâne acelaşi tip modest: ”O victorie a întregii echipe”. Vezi aici rezumatul meciului

SUPER BOWL 2019 | Tom Brady a rescris istoria NFL, dar rămâne acelaşi tip modest: ”O victorie a întregii echipe”. Vezi aici rezumatul meciului

Sporturi

Comentarii

New England s-a impus în meciul disputat la Atlanta, cu scorul de 13-3, în faţa formaţiei Los Angeles Rams şi a cucerit trofeul Vince Lombardi, pe care l-a mai câştigat în 2017, 2015, 2005, 2004, 2002, egalând echipa Pittsburgh Steelers, la numărul record de succese în Super Bowl.

Aceasta a fost ediţia cu numărul 53 a Super Bowl, cea mai defensivă din istorie, înregistrându-se cele mai puţine puncte. Anterior, cele mai puţine puncte s-au înregistrat în 1973, când Miami Dolphnis a învins, cu 14-7, pe Washington Redskins.

Omul zilei a fost însă din nou Tom Brady. Legendarul sportiv a scris şi rescris istoria, aşa cum a vrut. El a câştigat luni noaptea al şaselea trofeu cu Patriots, un recod pentru un jucător.

După 6 titluri câştigate, Brady (41 de ani) nu vrea să renunţe: ”Victoria nu schimbă cu nimic opţiunea mea, nu mă retrag!” a declarat superstarul lui Patriots la final.

Recordman absolut în NFL, Tom Brady rămâne din fericire şi la fel de modest: ”Adversarii au făcut un meci foarte bun. Au jucat bine în apărare, dar din fericire şi defensiva noastră a fost excelentă şi a făcut cel mai bun joc posibil. Este un joc de echipă, aveam nevoie de toţi, defensiva a jucat extraordinar, noi i-am ajutat. Steph (n.r Gilmore) a fost capabil să alerge, Steve (n.r Gostkowski) a profitat” a explicat Brady.

 

 

Fanii de pe Mercedez-Benz Stadium i-au scandat numele în repetate rânduri. 

 

 

Afla mai multe despre: tom bradysuper bowl 2019new england patriots 

viewscnt
Articole similare