Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SUPER EXCLUSIVITATE Serge Ibaka a vorbit cu Telekom Sport. Mesajul pentru fanii NBA din România

SUPER EXCLUSIVITATE Serge Ibaka a vorbit cu Telekom Sport. Mesajul pentru fanii NBA din România

NBA

Comentarii

Canandienii din NBA, Toronto Raptors au câştigat trrofeul în 2019 şi ţin aproape de lider în Conferinţa de Est şi în acest sezon.

Sunt pe 4 cu 23 de victorii în primele 35 de meciuri. Unul dintre starurile celor de la Raptors, Serge Ibaka a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport după meciul de joi noaptea pierdut cu Miami Heat, 76-84.

”E un sezon lung. Am câştigat anul trecut şi ştim ce trebuie să ajungem din nou acolo. Nu putem repeta traseul de anul trecut, trebuie să mergem pas cu pas, să devenim tot mai buni” mărturiseşte starul din NBA

Ibaka e al treilea cel mai bine plătit de la Raptors cu peste 23 de milioane de dolari pe an.

Anul 2019 a fost un an perfect pentru Toronto Raptors de asemenea şi pentru Bianca Andreescu. Ce părere are Serge Ibaka despre Bianca? ”E o jucătoare de tenis extraordinară. E incredibilă la vârsta pe care o are. Tot ce face e extraordinar. Sunt convins că va deveni din ce în ce mai bună”

Super starul lui Raptors a avut un mesaj special şi pentru telespectatorii Telekom Sport şi automat pentru fanii NBA din România: ”Vreau doar să le mulţumesc pentru susţinere şi le doresc numai bine” a mai declarat Ibaka.

 

Afla mai multe despre: serge ibaka 

viewscnt
Articole similare