Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super golgheterul pe care FCSB trebuie doar să-l vrea! A marcat 48 de goluri în ultimele trei sezoane şi Gigi Becali îl poate lua gratis

Super golgheterul pe care FCSB trebuie doar să-l vrea! A marcat 48 de goluri în ultimele trei sezoane şi Gigi Becali îl poate lua gratisgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) şi FCSB pot da un adevărat tun pe piaţa transferurilor şi să ia gratis un super golgheter. Liviu Antal (31 de ani), atacantul care a marcat 48 de goluri în ultimele trei sezoane la Zalgiris, în Lituania, e liber de contract şi n-ar refuza un transfer la echipa roş-albastră. În Liga 1, Liviu Antal a jucat la Oţelul Galaţi, FC Vaslui sau CFR Cluj.

Super golgheterul pe care FCSB trebuie doar să-l vrea! Liviu Antal a marcat 48 de goluri în ultimele trei sezoane şi poate semna gratis cu FCSB

Liviu Antal, proaspăt campion în Lituania cu Zalgiris, şi-a terminat înţelegerea cu formaţai lituaniană şi acum caută o altă echipă, cu pretenţii mai mari. Atacantul a marcat de zece ori în sezonul recent încheiat pentru Zalgiris şi a plecat liber, după ce înţelegerea dintre părţi s-a terminat. Fostul fotbalist de la Oţelul, FC Vaslui sau CFR e acum în căutarea unei noi formaţii la care să joace şi le-a pus în alertă pe cele mai importante echipe din România.

Antal n-ar refuza un transfer în Liga 1, la FCSB, CFR Cluj sau U Craiova. Transferul lui Antal ar putea fi un adevărat tun pentru Gigi Becali, având în vedere calităţile sale de golgheter, pe care le-a demonstrat şi în România, dar şi în afara ţării. Ultima dată, Liviu Antal a jucat în România la CFR Cluj, aventură care nu s-a terminat foarte bine pentru fotbalistul român.

"Eu sunt liber de contract acum. Am terminat contractul cu cei din Lituania. De oriunde voi avea o provocare, voi accepta, dacă va fi vorba să mă lupt pentru un trofeu. Este altceva să joci pentru un trofeu. (...) Dacă ar veni o ofertă aş acepta o provocare la FCSB sau CFR, de ce nu?", a spus Liviu Antal, într-un interviu acordat as.ro.



În ultimele trei sezoane pe care le-a jucat la Zalgiris, Liviu Antal a marcat de 48 de ori. Zece goluri în sezonul recent terminat, 15 goluri acum două sezoane şi 23 de goluri în urmă cu trei sezoane. De asemenea, Antal are în cont şi 11 pase de gol. Liviu Antal a semnat cu lituanienii de la Zalgiris în vara lui 2017.

Super golgheterul pe care FCSB trebuie doar să-l vrea! Liviu Antal a fost golgheter şi în Liga 1

Liviu Antal are un CV bogat în ceea ce priveşte echipele din România, unde a evoluat pentru Concordia Chiajna, FCM Târgu Mureş, Oţelul, FC Vaslui Pandurii şi CFR Cluj. Atacantul are, însă, şi experienţă internaţională. Antal a jucat la Genclerbirligi (Turcia), Beitar Ierusalim (Israel), Hapoel Tel Aviv (Israel) şi Zalgiris (Lituania). Fotbalistul a fost golgheter şi în Liga 1, în sezonul 2013/2014, cu 15 goluri, pe vremea când evolua la.... De asemenea, Liviu Antal mai are un titlu de golgheter în palmares, cu Zalgiris, în 2018.

În ceea ce priveşte trofeele, Liviu Antal a câştigat titlul în Liga 1 cu Oţelul, dar şi Supercupa României. Antal e campion şi în Lituania şi a câştigat şi Supercupa din Lituania.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Liviu Antal în acest moment, potrivit transfermarkt.com
  • 4 - patru trofee are atacantul în CV-ul său de fotbalist profesionist
  • 2 - două titluri de golgheter a câştigat Liviu Antal în carieră
  • 6 - şase echipe din Liga 1 are Antal în CV

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbtransferliviu antalliviu antal transfer fcsb gigi becali 

viewscnt
Articole similare