Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super interviu cu Dan Petrescu, joi, de la 22:00, pe Telekom Sport 1. Antrenorul campioanei face declaraţii spectaculoase

Super interviu cu Dan Petrescu, joi, de la 22:00, pe Telekom Sport 1. Antrenorul campioanei face declaraţii spectaculoase

Superliga

Comentarii

Joi, de la ora 22:00, Dan Petrescu vorbeşte în cadrul emisiunii Sport Report despre cum a reuşit să ia un nou titlu în Liga 1, ce planuri are şi situaţia unor jucători din lotul CFR-ului, printre care şi Alex Ioniţă.

Dan Petrescu a reuşit un nou trofeu de campion în Liga 1 şi al doilea la rând cu CFR Cluj. Considerat unul dintre cei mai valoroşi antrenori români, fostul fundaş al lui Chelsea vorbeşte deschis în cadrul unui super interviu. Petrescu va discuta în cadrul emisiunii Sport Report despre cele mai interesante subiecte atât din tabăra CFR-ului, cât şi din cea a fotbalului românesc.

Care este situaţia lui Alex Ioniţă, ce a vorbit cu Gigi Becali imediat dupăc e a luat titlul sau ce jucători şi-ar dori de la Viitorul sunt câteva dintre subiectele despre care fostul mare internaţional român vorbeşte deschis.

Nu rata un super interviu cu Dan Petrescu, joi, de la 22:00, pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare