Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Super Mario" Balotelli, chemat înapoi în Premier League. Ce club îl vrea

"Super Mario" Balotelli, chemat înapoi în Premier League. Ce club îl vrea

Premier League

Comentarii

Newcastle şi-a luat atacant, dar îl vrea şi pe "Super Mario". Mario Balotelli (31 de ani), fostul vârf de la Inter, Milan sau Liverpool, e dorit înapoi în Premier League de şeicii de pe St. James's Park. Italianul joacă acum în Turcia, la Adana Demirspor, unde pare că şi-a găsit ritmul.

"Super Mario" Balotelli, chemat înapoi în Premier League. Ce club îl vrea

Transferul la Adana Demirspor, în Turcia, din vara lui 2021, pare că i-a adus liniştea lui Mario Balotelli, care a dat randament în Superligă. A marcat opt goluri şi a livrat patru pase de gol în 20 de meciuri, iar prestaţiile sale au atras atenţia şeicilor de la Newcastle, care încearcă să-şi facă repede o echipă cu care să evite retrogradarea.

Potrivit Daily Star, Newcastle îl vrea pe Mario Balotelli, care are clauză de reziliere în Turcia, la Adana Demirspor. Sub contract cu turcii până în 2024, "Super Mario" poate pleca doar dacă echipa britanică îi plăteşte clauza de 10 milioane de euro. Sursa citată scrie şeicii "Coţofenelor" sunt foarte tentaţi să trimită banii în contul clubului din Turcia.

Astfel, Newcastle United este pe punctul e a da a treia lovitură de când Mohammed Bin Salman a devenit noul patron al „Coţofenelor”, după ce i-a convins pe Kieran Trippier (31 ani) şi Chris Wood (30 de ani). De asemenea, Newcastle negociază şi pentru transferul lui Diego Carlos (28 de ani) de la FC Sevilla.

  • 2,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Mario Balotelli în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mario balotellitransfernewcastleadana demirspor 

viewscnt
Articole similare