Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super transfer pentru Barcelona! Pau Gasol se întoarce în Spania şi se pregăteşte de Jocurile Olimpice

Super transfer pentru Barcelona! Pau Gasol se întoarce în Spania şi se pregăteşte de Jocurile Olimpice

Baschet

Comentarii

Pau Gasol revine în Europa la Barcelona. Baschetbalistul spaniol se pregăteşte pentru Jocurile Olimice din Japonia.

Pau Gasol se întoarce la Barcelona şi se pregăteşte de Jocurile Olimpice

Echipa de baschet a Barcelonei va semna din nou cu Pau Gasol. Spaniolul are 40 de ani şi se gândeşte să evolueze la Jocurile Olimpice din Japonia. 

Potrivit celor de la Mundo Deportivo, Gasol a semnat un contract valabil pentru acest sezon, 2020 - 2021. Spaniolul joacă bashet profesionist din 1998, iar din 2001 evoluează în NBA. Pau este liber de contract din luna noiembrie, de când s-a despărţit de Portland Trail Blazers.

Spaniolul l-a refuzat anul trecut pe Josep Maria Bartomeu să revină la Barca, cu toate că fostul preşedinde al clubului catalan îşi dorea o revenire a lui Gasol. 

Pau a jucat la Barcelona între 1998 şi 2001, iar după aceea a plecat în America să evolueze în cea mai bună competiţie de baschet din lume. În NBA Gasol, a fost ales în draft de Atalanta Hawks, dar a fost cedat la Memphis Grizzlies. După aceea, spaniolul a mai evoluat în tricul lui LA Lakers, a celor de la Chicago Bulls şi în cel al lui San Antonio Spurs şi a evoluat în 1.362 de meciuri din NBA.

Din cauza accidentărilor Pau Gasol şi-a mai putut continua cariera de succes în NBA. Cu toate acestea, bschetbalistul spaniol se ambiţionează să evolueze la Jocurile Olimpice, motiv pentru care s-a realizat revenirea sa la Barcelona.

Potrivit celor de la Mundo Deportivo, Pau Gasol nu va primi bani de la Barcelona, deoarece vrea să revină la o formă foarte bună şi să evolueze în tricoul Spaniei la Jocurile Olimpice, iar după această competiţie a anunţat că se va retrage din baschetul profesionist.

În cariera sa de baschetbalist, Pau Gasol a câştigat 34 de trofee şi premii individuale, cele mai importante fiind cele de campion în NBA. Ultima echipa la care spaniolul a evoluat, a fost Milwaukee Bucks în NBA.

Afla mai multe despre: baschet nba pau gasol jocurile olimpice barcelona 

viewscnt
Articole similare