Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SUPERB | Răzvan Lucescu a primit scrisori de felicitare de la Manchester United şi Liverpool. Un jurnalist arab este supărat însă pe rivalele lui Al Hilal

SUPERB | Răzvan Lucescu a primit scrisori de felicitare de la Manchester United şi Liverpool. Un jurnalist arab este supărat însă pe rivalele lui Al Hilalgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Waleed Al Farraj, unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti sportivi din Arabia Saudită, s-a declarat nemulţumit că trei echipe saudite nu i-au felicitat pe cei de la Al Hilal pentru performanţa reuşit în Liga Campionilor Asiei. În schimb, a dezvăluit că oficialii lui Al Hilal au primti scrisori de felicitare de la cluburi precum Manchester United şi Liverpool.

Răzvan Lucescu a reuşit cu Al Hilal o performanţă senzaţională pentru fotbalul arab. Antrenorul român a câştigat Liga Campionilor Asiei după ce a trecut cu 3-0 la general de japonezii de la Urawa Red Diamonds. Performanţa a produs un val de entuziasm în Arabia Saudită şi au venit reacţii chiar şi de la vârful lumii politice saudite.

Răzvan Lucescu&Co au primit scrisori de felicitare inclusiv din partea unor cluburi precum Manchester United şi Liverpool, susţine Waleed Al Farraj, un cunoscut jurnalist arab. Acesta se declară însă mâhnit că rivalele Al Ahli, Al Ittihad şi Al Nasr n-au dat dovadă de fair-play şi nu s-au bucurat pentru reuşita lui Al Hilal.

”Toţi, din întreaga lume, i-au felicitat pe cei de la Al Hilal, dar rivalitatea locală continuă să afecteze spiritul sportiv. Vorbesc aici despre Al Ahli, Al Ittihad şi Al Nasr. Manchester United, Liverpool, Al Ahly din Egipt şi multe alte cluburi importante au felicitat Al Hilal, dar cele trei cluburi nu au făcut acest lucru şi este ciudată, chiar dacă sunt rivale”, a comentat supărat Waleed Al Farraj, unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti din Arabia Saudită.



De altfel, Liverpool a scris şi pe site-ul oficial că Al Hilal a câştigat Liga Campionilor Asiei, mai ales că cele două echipe s-ar putea întâlni la Campionatul Mondial al Cluburilor. Al Hilal este aici calificată în turul 2, unde va juca împotriva celor de la ES Tunis, pe 14 decembrie. Dacă se califică în semifinale, Al Hilal va juca împotriva celor de la Flamengo, iar în finală o poate întâlni pe Liverpool.

Afla mai multe despre: razvan lucescu 

viewscnt
Articole similare