Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Superba Kinsey Wolanski şi-a aflat pedepsa! Trebuie să plătească câteva mii de euro, dar a câştigat 2 milioane de prieteni

Superba Kinsey Wolanski şi-a aflat pedepsa! Trebuie să plătească câteva mii de euro, dar a câştigat 2 milioane de prieteni
Comentarii

Bomba sexy Kinsey Wolanski, devenită celebră după ce a pătruns pe teren în costum de baie în timpul finalei Ligii Campionilor, Tottenham - Liverpool, scor 0-2, a fost amendată de UEFA cu 15.000 de euro pentru violarea regulilor competiţiei.

Potrivit site-ului RT Sport, modelul american trebuie să plătească 5.000 de euro pentru că a oprit meciul pentru câteva minute. Wolanski a fost sancţionată suplimentar cu 10.000 de euro pentru publicitatea făcută canalului de YouTube al prietenului său, Vitaly Zdorovetskiy, fondatorul "Vitaly Uncensored", om interzis pe stadioanele din Europa după ce a pătruns pe teren la finala Campionatului Mondial din 2014. Femeia a fost avertizată de UEFA că dacă va recidiva la orice alt eveniment de fotbal va fi amendată cu 8.000 de euro. 

“Am întrerupt finala Champions League. Viaţa trebuie trăită, fă lucruri nebune pe care ţi le vei aminti mereu” a fost reacţia lui Kinsey pe Instagram. Înaintea weekend-ului, era urmărită de 320.000 de fani virtuali. La 30 de minute după meci depăşise 600.000 de prieteni. În 15 ore, avea două milioane de prieteni noi. Acum are 2,5 milioane de fani.

Afla mai multe despre: kinsey wolanski 

viewscnt
Articole similare