Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SUPERBOWL | Emoţie şi adrenalină! Finala fotbalului american se vede la Telekom Sport - VIDEO

SUPERBOWL | Emoţie şi adrenalină! Finala fotbalului american se vede la Telekom Sport - VIDEO

NFL

Comentarii

Pentru al treilea an consecutiv, Telekom Sport transmite în România, Super Bowl, finala fotbalului american, luni noaptea, de la ora 1 şi jumătate.

În ultimul act se întâlnesc New England Patriots şi Philadelphia Eagles. Peste 160 de milioane de telespectatori, confruntarea fiind transmisă în peste 180 de ţări, dublată în 25 de limbi şi cu un profit de 620 de milioane de dolari. Acestea sunt predicţiile pentru ediţia din acest an.

New England porneşte ca mare favorită. Principalul motiv: quarterback-ul echipei, Tom Brady. Din anul 2000 în Ligă şi ajuns la 40 de ani, liderul ”patrioţilor” se află la a doua tinereţe. Va juca pentru a 7-a oară în Super Bowl şi e considerat favorit la titlul de MVP al sezonului regulat şi poate ajunge la al cincilea inel de campion.

De partea cealaltă, Nick Foles, quarterback-ul Philadelphiei este debutant în finală. Vulturii au fost ghidaţi în aproape tot sezonul regulat, de Carson Wentz, care s-a accidentat în urmă cu aproape două luni. Foles a arătat consistenţă în play-off. Mai întâi contra Atlantei şi apoi în finala de conferinţă contra lui Vikings, unde a pasat peste 350 de yarzi.

 

Afla mai multe despre: nflfotbal americansuper bowl,  

viewscnt
Articole similare