Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Superlativele din La Liga după primele 3 etape

Superlativele din La Liga după primele 3 etape

La Liga

Comentarii

Real Madrid şi FC Barcelona îşi împart prima poziţie în clasament, dupa primele trei etape din acest sezon. Care sunt însă superlativele la nivel individual?

La Liga l-a pierdut pe Cristiano Ronaldo, dar pare să-l regăsească pe Karim Benzema. Atacantul francez a marcat 4 goluri în primele trei etape de campionat şi ocupă prima poziţie în clasamentul golgeterilor alături de Lionel Messi. Marcator pe Camp Nou, Alex Gallar, atacantul de la Huesca are 3 reuşite în 3 meciuri, la fel ca şi Andre Silva (FC Sevilla) şi Gareth Bale (Real Madrid).

Lionel Messi este şi fotbalistul care a tras cele mai multe şuturi la poarta adversă. În primele trei runde din La Liga, super starul argentinian a şutat de 15 ori spre poarta echipelor adverse. El este urmat în clasament de Garet Bale şi Ousmane Dembele (câte 11 şuturi fiecare) şi de Andre Silva (Sevilla) şi Cucho (Huesca).

Campionul paselor în acest debut de sezon din La Liga este Toni Kroos, care a trimis 333 de pase coechipierilor săi, cu o medie impresionantă de 111 pase per meci. Croatul Ivan Rakitic de la Barcelona îl urmează în clasament cu 284 de pase, iar Mandi de la Betis este al treilea, cu 263 de pase.

Longo de la Huesca are 2 pase de gol, la fel ca şi Messi, Moi Gomez (Celta), Inaki Williams (Athletic Bilbao) sau Luis Suarez. Ei sunt cei mai buni pasatori decisivi în debutul ediţiei de campionat din acest an.

Pedro Porro, tânărul mijlocaş de 18 ani al Gironei este cel mai bun recuperator al primelor trei etape, cu 31 de mingi recuperate. Saul de la Atletico Madrid este al doilea clasat, la egalitate cu Wakaso de la Alaves, ambii având 28 de recuperări. Arbilla (Eibar) este al patrulea cu 27 de mingi recuperate.

Jordi Masip de la Valladolid este portarul cu cele mai puţine goluri primite în primele trei runde. Fostul canteran al Barcelonei a fost învins doar de fosta sa echipă, în rest a păstrat poarta imaculată cu Getafe şi Girona. David Soria de la Getafe este al doilea, iar Sergio Alvarez de la Celta al treilea. Ei au câte două goluri primite, la fel ca şi Ter Stegen sau Vaclik, dar mai multe parade în primele trei etape. 

Afla mai multe despre: pedro porrola ligalionel messijordi masiptoni krooskarim benzema 

viewscnt
Articole similare