Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suporter Club Oţelul Galaţi, continuatorul legitim al campioanei din 2011. Clubul şi-a recuperat palmaresul

Suporter Club Oţelul Galaţi, continuatorul legitim al campioanei din 2011. Clubul şi-a recuperat palmaresul

Fotbal intern

Comentarii

Suporter Club Oţelul Galaţi este continuatorul legitim al campioanei din 2011, Oţelul Galaţi, iar de acum nimeni nu mai poate contesta acest aspect. Oţelul Galaţi a reuşit să-şi recapete palmaresul după ce la începutul anului clubul a pierdut licitaţia pentru adjudecarea celor 80 de trofee.

Clubul din Galaţi a reuşit să recupereze palmaresul prin intermediul unei case de avocatură. Informaţia revenirii plamaresului în posesia clubului a fost publicată pe site-ul clubului.

"Conducerea clubului nostru nu a uitat nici de tradiţia de peste 50 de ani a fotbalului de oţel şi, după îndelungi demersuri, anunţă cu mare bucurie toţi fanii celui mai titrat club de fotbal din Moldova că istoria se întoarce, în sfârşit, acasă, acolo unde îi este locul, la Galaţi. Marca FC Oţelul Galaţi 1964 şi trofeele cucerite de clubul fanion al fotbalului gălăţean se vor alătura proiectului SC Oţelul Galaţi".

Vestea a fost confirmată şi de preşedintele Oţelului Galaţi, Cornel Romeo Moisescu.

"Cu această izbândă uriaşă am încheiat un capitol esenţial din redefinirea sănătoasă a fotbalului gălăţean. Istoria este a noastră şi va rămâne pe veci a gălăţenilor", a declarat oficialul clubului.

Cumpărătorul anonim nu a achitat suma de 10.000 de euro pentru palmares, astfel că Oţelul Galaţi a intrat pe fir pentru recuperarea istoriei prin intermediul casei de avocatură, cea căreia i-a fost atribuit palmaresul după neplata banilor. Cele două părţi au ajuns la o înţelegere, urmând ca gălăţenii să-şi achite datoria odată reveniţi în Liga 1.

Momentan, Oţelul Galaţi este în Liga 3 şi se luptă cu şanse reale pentru promovarea în Liga 2. Fosta campioană a României şi Supercampioană a României din 2011 a fost repartizată la începutul campionatului în prima serie din al treilea eşalon al fotbalului românesc şi ocupă locul secund după trei etape la egalitate de puncte cu liderul CSM Roman.

Suporter Club Oţelul Galaţi a fost înfiinţat de suporteri gălăţeni în vara lui 2016 şi după un sezon petrecut în Liga a 4-a a promovat în Liga 3.

Afla mai multe despre: otelul galatipalmaressuporter club otelul galatiliga 1,  

viewscnt
Articole similare